23 / 04 / 2024

Kripto parayla ilgili yeni kararname! Kimlik tespiti yapılacak!

Kripto parayla ilgili yeni kararname! Kimlik tespiti yapılacak!

Kripto para piyasasıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Yeni Cumhurbaşkanlığı kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, belli bir tutar üzerindeki işlemlerde kimlik tespiti yapılacak.



Kripto para piyasasıyla ilgili son dakika gelişmesi. Hürriyet'te yer alan habere göre; kripto paralarla ilgili yeni Cumhurbaşkanlığı kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kripto parayla ilgili yeni kararname! Kimlik tespiti yapılacak!

Kripto para platformları terörün finansmanını engellenmesi için yönetmeliğe imza atıldı. Kararname kapsamında, kripto para platformları, belli bir tutar üzerindeki işlemler sırasında kimlik tespiti yapılacak. 

Terörün Finansmanının Önlenmesine Dair Tedbirler Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Kripto paralar artık ödemeler için kullanılmayacak!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön