29 / 03 / 2024

Thodex'in ortağı Güven Özer İstanbul’da yakalandı!

Thodex'in ortağı Güven Özer İstanbul’da yakalandı!

Türkiye'de 400 bine yakın kişinin dolandırılmasıyla gündeme gelen Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer’in ağabeyi Güven Özer, İstanbul’da düzenlenen operasyonla yakalandı.



İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Türkiye’nin yerli kripto para borsalarından Thodex’e yönelik başlatılan operasyonda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; önceki gün78 kişinin 78 yakalanması için İstanbul merkezli 8 ilde eş zamanlı operasyon düzenlenmişti. Yapılan çalışmalarda 65 kişi yakalanmış, Faruk Fatih Özer hakkında da kırmızı bültenle yakalama kararı çıkartılmıştı. 

Thodex in ortağı Güven Özer İstanbul’da yakalandı!

Aranan şüpheliler arasında firari CEO’nun ağabeyi Güven Özer’in, bu gece İstanbul’un Pendik’te saklandığı evde Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yakalanarak gözlatına alındığı belirtildi. Şirketin ortakları arasında bulunduğu öğrenilen Güven Özer, sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Böylelikle yakalanan kişi sayısı 66 oldu. Polis, halen firari durumda olan şirketin kurucusu Faruk Fatih Özer’in de aralarında yer aldığı 12 şüphelinin yakalanması için operasyonlarını arlaıksız sürdürüyor.

Kripto paralar daha çok insanı mağdur edecek!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön