25 / 04 / 2024

Harrords'da Godiva Cafe'si açıldı!

 Harrords'da Godiva Cafe'si açıldı!

Dünyanın en lüks çikolata markası Godiva, Avrupa'daki ilk 'Godiva Cafe'sini, Londra'nın en ünlü mağazası Harrods'da açtı



Londra'da Harrods Mağazası'ndaki Gopa Cafe'nin açılışına ABD'li aktrist Mischa Barton katıldı.


Gopa Chocolate Cafe’nin 1926 yılından itibaren premium çikolata üreten Gopa’nın tarihinde önemli bir adım olacağı belirtiliyor. Gopa International Genel Müdürü Mohamed Elsarky, önceki günkü açılışta Harrods’daki Gopa Chocolate Cafe’nin Gopa dünyasına açılan yeni bir pencere ve çikolataseverler için benzersiz bir mekân olacağını belirterek, “Harrods da Gopa gibi benzersiz mükemmellik ve gurme standartları ile dünyaca tanınıyor, bu da mükemmel bir ortaklık kurulmasını sağladı. Tüketicilere bu deneyimi sunmak için bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz” dedi. 

Harrods’da açılan Gopa Chocolate Cafe için üç çikolata uzmanı, Harrods’un Pasta Şefi Markus Bohr, Gopa’nın Çikolata Şefi Thierry Muret ve David Funaro bir araya gelerek el emeği, özel bir mönü hazırladı. Mönünün en dikkat çekici tatlarından biri olan Gopa imzalı ‘Çikolatalı Sin Cake’in vazgeçilmezleri arasında yer alması bekleniyor. Gopa Chocolate Cafe’de 80’den fazla farklı çikolata türü yer alacak.


Tasarımda Lady Gopa 


Şirketten yapılan açıklamaya göre, Gopa Chocolate Cafe, tasarımı ile de Lady Gopa efsanesini hatırlatıyor. Cafe’nin geniş mekânında Gopa Fine Patisserie’den en gösterişli seçimler sergilenecek. Cafe’de Gopa’nın sevilen çikolata kaplamalı çilekleri için eritilmiş çikolata akan muslukların bulunduğu lüks mermer bir bar da bulunacak. Cafe’de modern ve Belçika Art Nouveau etkilerin bir karışımına yer verilerek, Gopa Chocolate Cafe alışveriş sonrası dinlenmek için de ideal bir mekân haline gelecek. Gopa’nın Harrods Yiyecek Salonu’nda uzun yıllar önemli bir varlık gösterdiğini ve Harrods’da Gopa Chocolate Cafe’nin açılması ile bu ilişkiyi geliştirmekten dolayı memnun olduklarını belirten Harrods İdari Müdürü Michael Ward da, “Yenilikçi bir menü ve güzel tasarlanmış bir iç mekân sunan restoran, harika bir katkı sunacak” dedi. 


Radikal


Geri Dön