23 / 04 / 2024

Timsah Arena Stadı 22 Ağustos'ta açılacak!

Timsah Arena Stadı 22 Ağustos'ta açılacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 220 milyon TL'lik bütçesiyle belediyenin tarihindeki en büyük yatırımı olan Timsah Arena Büyükşehir Stadyumu'nun 22 Ağustos'ta resmen açılacağını söyledi.



Büyükşehir Belediye Meclisinin Temmuz ayı olağan toplantısı, Çarşambadaki eski İl Özel İdaresi binasında gerçekleştirildi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe başkanlığında yapılan toplantıda, Büyükşehir Stadyumu ve ulaşıma yapılan zam gündeme geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Timsah Arena Büyükşehir Stadyumunun 22 Ağustosta açılacağını bildirdi.


220 milyon TLlik bütçesiyle Bursa belediye tarihinin en büyük yatırımı olan projenin nihayete ulaştığını ve açılışla ilgili son hazırlıkların yapıldığını kaydeden Başkan Altepe, İç düzenlemeler hemen hemen tamamlandı. Skorboard montajları önümüzdeki hafta bitiyor. 1 hafta 10 gün içerisinde maç oynanabilecek duruma gelecek. 22 Ağustosta Gaziantepsporla ilk maçı burada oynayacağız. İnşallah Bursaya da Bursaspora da hayırlar, şampiyonluklar getirir dedi.


Yeni Şafak


Geri Dön