19 / 04 / 2024

Timsah Arena stadı açılış

Timsah Arena stadı açılış

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa ettirilen statta resmi müsabakaların oynanabilmesi için sadece TFF'nin, kartlı geçiş sistemini Atatürk Stadı'ndan aktarması bekleniyor.

Timsah Arena Stadı ne zaman açılacak?

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanma aşamasına getirilen "Timsah Arena"nın, Spor Toto Süper Lig'de eylül ayında oynanacak Bursaspor-Eskişehirspor maçıyla hizmete gireceği bildirildi.

Timsah Arena'da son durum!

Timsah Arena'nın Süper Lig'in 2. haftasında oynanacak Bursaspor-Gaziantepspor müsabakasına yetiştirilmesi için çalışmalar sürüyor. Kale direklerinin monte edilmesinin ardından fileler bağlandı.

Timsah Arena Stadı 22 Ağustos'ta açılacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 220 milyon TL'lik bütçesiyle belediyenin tarihindeki en büyük yatırımı olan Timsah Arena Büyükşehir Stadyumu'nun 22 Ağustos'ta resmen açılacağını söyledi.

Timsah Arena Stadı'nda son hazırlıklar yapılıyor!

Bursa'da, Büyükşehir Belediyesi tarafından inşasına devam edilen ve gelecek sezon öncesi hizmete açılması planlanan 45 bin kişilik "Timsah Arena Stadı"' nın zemininin, birkaç gün içinde çimlendirileceği bildirildi.

Timsah Arena Stadı 8 Ağustos'ta açılacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Timsah Arena Stadı’nın açılışı, 3 yıllık anlaşma yaparak Bursaspor’a dönen teknik direktör Ertuğrul Sağlam’a nasip olacak. Stadın açılışı 8 Ağustos tarihinde gerçekleşecek.

Fatih Terim Timsah Arena inşaatını inceledi!

Bursaspor Kulübü’ne devredilen ‘Timsah’ modelli yeni stadyum, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’i de çok etkiledi. Terim, Bursa’nın adını dünyaya duyuran 45 bin kişilik ödüllü yeni stadyumda teknik incelemelerde bulundu

Bursa Timsah Arena Mart'ta tamam!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Timsah Arena Stadı'nda sona yaklaşıldı. Stadyumun çenesinin Mart ayında tamamlanacağı açıklandı.  

Nevşehir'e Kapadokya Arena Stadı geliyor!

Nevşehir Spor il Müdürü Mustafa Ünlüer, ilçeye yeni kazandırılacak 15 bin kişilik yeni stadın müjdesini verdi. Stadın ismi Kapadokya Arena stadı olacak.

Hatay Arena Stadı Eylül 2018’de açılacak!

Hatay’da TOKİ tarafından yapımı devam eden Hatay Arena Stadı’nın Eylül 2018’de hizmete açılacağı bildirildi.

Akhisar Arena Stadı inşaatına ilişkin 8 soru TBMM gündeminde!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Akhisar Arena Stadı inşaatına ve Akhisar Belediyesi ile Bakanlık arasındaki protokole ilişkin soru önergesi hazırladı..

Akhisar Arena Stadı ihalesine ilişkin 26 soru mecliste!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Akhisar Arena Stadı ihalesiyle ilgili bazı hususlara ilişkin iki ayrı soru önergesi hazırladı. Biçer iki önergede toplamda 26 soru sordu.

Malatya Arena Stadı’nda sona doğru!

Sosyal ve sportif tesislerin değişim dönüşümü kapsamında 2012 yılında yapımına başlanan Malatya Arena Stadı’nın çimleri serilmeye başlandı.

Malatya Arena Stadı'nda koltuk montajı yapılıyor!

Malatya Arena Stadının tribünlerine koltuk monte edilmesine başladı. Rengi gri, sarı ve kırmızı olarak belirlendikten sonra siparişi verilen ve dün Malatya’ya ulaşan koltukların Arena Stadının tribünlerine monte edilmesi işlemi başladı.

Malatya Arena Stadı'nda son hazırlıklar yapılıyor!

Yapımı devam eden Malatya Arena Stadının tribünlerine monte edilecek koltukların renkleri belli oldu.

Giresun Çotanak Arena Stadı'nın temeli yarın atılacak!

Giresun Çotanak Arena Stadı'na ilk harcı, projenin mimarı Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli dökecek. Saat 14.00'de Aksu mevkiinde gerçekleştirilecek temel atma törenine tüm Giresunluların davetli olduğu belirtildi.

Malatya Arena Stadı’nda sona yaklaşıldı!

Yapımına büyük bir hızla devam edilen Malatya Arena Stadı’nda çalışmalar aralıksız sürüyor.

Malatya Arena Stadı'nın yüzde 80'i tamamlandı!

Malatya'nın en büyük sportif yatımı olma özelliğine sahip olan 25 bin seyirci kapasiteli Malatya Arena Stadı kayısı rengini almaya başladığı bildirildi.

Malatya Arena Stadı'nın inşaatı ne durumda?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, yapımı süren Malatya Arena Stadı'nda incelemelerde bulundu. Turan, stat inşaatını devralan firmanın çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

Malatya Arena Stadı 2 ay erken teslim edilecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, yapımı süren Malatya Arena Stadı'nda incelemelerde bulundu.Turan: "Firmaya verdiğimiz yasal süre şubat ayı itibarıyla doluyor ancak müteahhitle görüştük inşallah yıl sonu gibi kabule girmiş olacağız." dedi.

Timsah Arena stadı açılış Haberi

Timsah Arena stadı açılış

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa ettirilen ve taraftarların "Timsah Arena" olarak adlandırdığı 45 bin kişilik yeni stadın, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yaptırılacak elektronik cihaz montajının ardından resmi maç yapmaya uygun hale geleceği bildirildi. 


Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, statta incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.


"Timsah Arena"daki çalışmaların hızla sürdüğünü belirten Altepe, her türlü müsabaka ve etkinliği yapmak için gerekli tüm tedbirlerin alındığı bilgisini verdi.


Müsabakaların oynanması için TFF'nin mevcut Atatürk Stadı'ndan kartlı geçiş sistemini, yeni stada aktarmasını beklediklerini ifade eden Altepe, şunları kaydetti:


"Montaj işlemi de tamamlandığında, hedefimize ulaşmış olacağız. Türkiye'nin en güzel, dünyanın da ilk 10 stadı arasında yer alan yapıyı, müsabakalara hazır hale getirdiğimiz için gurur duyuyoruz. Stat, giriş ve tahliye yolları, köprüler ve otopark alanlarıyla...