05 / 05 / 2024

Titanic zinciri yeni otel yatırımını Berlin'e yapıyor

Titanic zinciri yeni otel yatırımını Berlin'e yapıyor

Zincirinde beş otel bulunan Titanic, yurt dışında otel açıyor



Titanic Grubu, Almanya'nın başkenti Berlin'de 200 odalı otel projesini hayata geçiriyor

Bünyesinde biri Antalya'da, 4'ü İstanbul'da olmak üzere 5 otel bulunduran Titanic otel zinciri yurt dışına açılıyor. Titanic, Almanya'nın başkenti Berlin'de yeni bir otel yatırımına başlıyor. Berlin'deki otel 200 odalı olacak. Titanic ayrıca gelecek ay içerisinde İstanbul Tuzla bölgesinde 15 milyon dolarlık yatırımla butik tarzında inşa edilen 50 odalı bir oteli daha Titanic Comfort Hotel adı altında hizmete sokacak. Titanic Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün "Tekliflere açık ve büyümeye endeksli bir grup olarak yıl içinde önümüze çıkacak olan projeleri de her zaman değerlendirmeye tabi tutuyoruz" dedi. Berlin'de 200 odalı bir otel yatırımına başlamak üzere olduklarını dile getiren Mehmet Aygün şunları söyledi:   "Ayrıca İstanbul Tuzla'da  butik tarzında 50 odalı bir otelimiz daha Titanic Comfort Hotel adı altında hizmete giriyor. Tahmini 15 milyon Euro yatırım tutarı var.

HER İLE YATIRIM YAPABİLİRİZ

İstanbul için yeni projelerimiz olacaktır, dünyanın sayılı metropollerinden olan İstanbul bir cazibe merkezidir, bir markadır. İstanbul haricinde, şu veya bu ilde otel yatırımı yapalım diye özellikle düşündüğümüz bir il olmamakla beraber, başarı yakalayabileceğimize inandığımız her ilimize yatırım yapmaya açığız."

Almanya'da restoran sayısı 6'ya ulaştı
Halen Berlin'de Hasır Restaurantları adı altında Türk mutfağı üzerine 6 adet restoranı işletmeye devam ettiklerini dile getiren Mehmet Aygün, şöyle konuştu: "Hasır markası ile yurt dışında 30 yıldır ülkemizi temsil ediyoruz. Restoranlarımız Berlin'de yerleşik Türk vatandaşları veya Türkiye'den seyahat ve iş amaçlı gelen vatandaşlarımız haricinde ciddi bir Alman ve yabancı müşteri portföyüne sahip. Ayrıca geçen yıl hizmete sunduğumuz İtalyan restoranımız da şehrin popüler mekanları arasına girdi."
Star


Geri Dön