19 / 03 / 2024

TMSF, 5 şirketi satışa çıkardı!

TMSF, 5 şirketi satışa çıkardı!

TMSF, İstanbul ve Gaziantep'te yer alan 5 fabrikayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan gayrimenkullerin ihaleleri 18 Aralık 2020 tarihinde gerçekleştirilecek. 



Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), İstanbul'da yer alan Royal ve Atlas Halı, Gaziantep'te yer alan Nakpilsa, BCF 1, Naksan Plastik fabrikalarını satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam muhammen bedeli 1 milyar 881 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. 

Ayrı ayrı gerçekleştirilecek olan satış ihaleleri 18 Aralık 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.  

TMSF, Gaziantep'te yer alan halı ipliği fabrikası BCF 1'i 87 milyon 500 bin TL'ye satıyor. 

TMSF'nin Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine fon kurulu kararıyla oluşturulan BCF 1 Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün satılmasına karar verildi. Gaziantep 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan halı ipliği üretimi fabrikasına ilişkin mal, hak ve varlıklar ile bu varlıkların feri ve mütemmim cüzü niteliğindeki tarafı oldukları sözleşmeler ve bu sözleşmelerden doğan ancak başlı başına iktisadi değeri olmayanlar da dahil olmak üzere diğer tüm mal, hak ve varlıklardan meydana geliyor. İhale 18 Aralık saat 16.30'da TMSF'nin Esentepe'deki binasında gerçekleştirilecek. 

TMSF, Gaziantep'te yer alan Nakpilsa'yı 315 milyon TL'ye satıyor. 

TMSF'nin bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, Nakpilsa Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün satışına karar verildi. Gaziantep 4. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Nakpilsa markası altında dokuma branda ağırlıklı olmak üzere halı tabanı, yer örtüsü, sera örtüsü ve suni çim ipi üretimini yapan fabrikasıyla ilgili mal, hak ve varlıklar ile bu varlıkların feri ve mütemmim cüzü niteliğindeki tarafı oldukları sözleşmeler ve bu sözleşmelerden doğan ancak başlı başına iktisadi değeri olmayanlar da dahil olmak üzere diğer tüm mal, hak ve varlıklardan meydana geliyor. İhale, 18 Aralık saat 14.30'da TMSF'nin Esentepe'deki binasında gerçekleştirilecek. 

TMSF, Gaziantep'te yer alan Naksan Plastik'in fabrikasını 1 milyar 126 milyon TL'ye satıyor. 

TMSF'nin Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ilanına göre, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine Naksan Plastik'e kayyım olarak atanılmasından sonra fon kurulu kararıyla oluşturulan Naksan Plastik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün satışına karar verildi. Gaziantep 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan endüstriyel shrink film, strech film, palet örtüleri, ağır izmet torbaları, sera örtüleri, malç filmleri, ev tekstil ambalajları, fleksibıl ambalajlar ile her türlü baskılı baskısız torba ve poşetlerin üretimini yapan fabrikayla ilgili mal, hak ve varlıklar ile bu varlıkların feri ve mütemmim cüzü niteliğindeki tarafı oldukları sözleşmeler ve bu sözleşmelerden doğan ancak başlı başına iktisadi değeri olmayanlar da dahil olmak üzere diğer tüm mal, hak ve varlıklardan meydana geliyor. İhale, 18 Aralık saat 11.00'de TMSF'nin Esentepe'deki binasında yapılacak.

TMSF, İstanbul'da yer alan Royal ve Atlas Halı'yı 353 milyon TL'ye satışa çıkardı. 

TMSF'nin bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, Royal Halı, Atlas Halı ve Naksan Plastik'e kayyım olarak atanmasının ardından fon kurulu kararıyla oluşturulan Royal ve Atlas Halı Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün satışına karar verildi. Gaziantep 4. Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan halı üretimine ilişkin (Royal Halı Fabrikası) mal, hak ve varlıklar, aynı fabrikanın kapalı alanı içinde BCF 2 adıyla faaliyet gösteren iplik üretimine ilişkin mal, hak ve varlıklar ile bu varlıkların feri ve mütemmim cüzü niteliğindeki tarafı oldukları sözleşmeler ve bu sözleşmelerden doğan ancak başlı başına iktisadi değeri olmayanlar da dahil olmak üzere diğer tüm mal, hak ve varlıklardan meydana geliyor. İhale, 18 Aralık saat 15.30'da TMSF'nin Esentepe'deki binasında gerçekleştirilecek.

TMSF Beyazpark Topkapı'daki 57 gayrimenkulü satışa çıkardı!

 


Geri Dön