19 / 04 / 2024

tmsf fabrika satışı

tmsf fabrika satışı

Muhammen bedelleri 60 milyon YTL'yi aşan 261 gayrimenkul TSMF tarafından 14-15 Ekim tarihlerinde açık artırma yöntemiyle satışa çıkarılacak.

TMSF, Vahdet Süt fabrika binası ve arsasını satışa çıkardı! 84.5 milyon TL'ye!

TMSF, Vahdet Süt Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'ni 84.5 milyon TL muhammen bedel üzerinden ihale yolu ile satışa sundu. İşte söz konusu satışla ilgili detaylar...

TMSF Asya Katılım Bankası'nın Adana'daki fabrikasını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, TMSF Asya Katılım Bankası'nın Adana Yüreğir'de yer alan fabrika binası ve arsalarını satışa çıkardı.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in Sincan'daki fabrikasını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)  Birleşim Varlık Yönetim A.Ş. Ankara Sincan’daki fabrika binasını satışa çıkardı.

TMSF'den Osmaniye OSB'de 102.5 milyon TL'ye satılık fabrika!

TMSF, smaniye Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan fabrikayı 102 milyon 500 bin TL'ye satışa çıkardı. İhale 25 Ağustos 2020 günü gerçekleşecek.

TMSF'den Çerkezköy'de satılık fabrika!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Çerkezköy`deki Kanton Metal`i satışa çıkardı. Asya Katılım Bankası`na ait olan fabrika için 60 milyon TL isteniyor.

TMSF Diyarbakır'da fabrika satıyor! 18 milyon TL!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu 2.Daire Başkanlığı tarafından Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde bulunan fabrika 6 Temmuz 2015 günü saat 14:00 ile 14:05 arası ihaleye çıkarılıyor.

TMSF'den 2 ilde satılık 3 gayrimenkul!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Daire Başkanlığı tarafından Diyarbakır'da bulunan fabrika ve Adana'da bulunan 2 arsa, 16 Mart 2015 günü saat 14:00 ile 14:08 arası ihaleye çıkarılıyor.

Cem Uzan'ın TMSF tarafından el konulan arazisine 10 milyon liralık fabrika kurulacak!

24 yaşındaki Göknil Ay, Cem Uzan' ın TMSF tarafından el konulan arazisine cam balkon sistemleri fabrikası açacak, Ankara' ya gidip Başbakan Erdoğan'ı açılışa davet edecek...

TMSF'den satılık 29 konut, arsa ve fabrika müştemilatı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), 29 gayrimenkulü 12 Ocak 2012 tarihinde satmak üzere ihale düzenledi. Gayrimenkullerin tahmini değerleri 13 bin 650 lira ile 1 milyon 550 bin lira arasında değişiklik arz ediyor

TMSF, Demirdöküm ve Lice Yağ´ı satışa çıkardı

TMSF Toprak Holding´in iki iktisadi bütünlüğünü satışa çıkardı

Milli Emlak Gebze’de arsa ve fabrika binası satıyor!

Milli Emlak Gebze’de 2 arsayı ve bir fabrika binasını ihaleye çıkaracak

İzmir Torbalı’da icradan satılık fabrika! 1 milyon 880 bin TL'ye!

Torbalı 2. İcra Müdürlüğü, İzmir Torbalı’da fabrika satıyor

TMSF Ananyadi Hanı’nı satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Eti Finansal A.Ş mülkiyetinde bulunan Ananyadi Hanı’nı, teklif alma yöntemiyle satışa çıkardı

tmsf fabrika satışı Haberi

tmsf fabrika satışı

Türkiye'nin çeşitli illerindeki arsa, yazlık, konut, işyeri, tarla arasında en yüksek bedel 6 milyon 600 bin lirayla İstanbul Ümraniye'deki iş merkezine ait olurken en düşük bedel Hatay'da 910 YTL değerindeki arsaya ait.

Onu kaba inşaat olarak 2 bin 412 liradan satışa sunulan Muğla'daki yazlıklar izliyor. Keçiören'de yer alan 6 milyon 364 bin 800 YTL'lik arsa, Bursa Nilüfer'deki 5 milyon 695 bin YTL'lik fabrika binası ile 4 milyon 700 bin YTL'lik değerindeki Kayseri Melikgazi de bulunan iş merkezi de açık artırmanın en yüksek muhammen bedelli gayrimenkulleri olarak öne çıkıyor.

Diğer değerli gayrimenkuller ise şöyle sıralanıyor: İstanbul Bahçelievler'de 2 milyon 700 bin YTL'lik arsa, 2 milyon 20 bin 315 YTL'lik İzmir Menderes'te bulunan arsa, 1 milyon 836 bin YTL'lik...