24 / 04 / 2024

tmsf gayrimenkul ihalesi

tmsf gayrimenkul ihalesi

TMSF, İstanbul ve Gaziantep'te yer alan 5 fabrikayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan gayrimenkullerin ihaleleri 18 Aralık 2020 tarihinde gerçekleştirilecek. 

TMSF 36 adet gayrimenkul satıyor: 32 milyon dolar!

TMSF 4 Aralık 2013 tarihinde muhammen değeri yaklaşık 32 milyon lira olan 36 adet gayrimenkulü açık artırmayla ihaleye çıkartacak. Gayrimenkuller İstanbul, Ankara, İzmir, Muğla, Kocaeli, Giresun, Kırklareli gibi şehirlerde yer alıyor...

TMSF 24 gayrimenkul için teklif alacak

TMSF muhammen bedelleri yaklaşık 14 milyon YTL olan 24 taşınmaz için 23 Ağustos 2007'ye kadar teklif alacak.

Beyşehir Belediyesi Konya'da gayrimenkul satacak! İhalesi 20 Eylül'de!

Konya İli Beyşehir Belediye Başkanlığı, Konya Beyşehir Doğanbey'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 20 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediye 12 gayrimenkul satacak! İhalesi 15 Ağustos'ta!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun Merkez Şeyh Keramettin Mahallesi'nde yer alan 12 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 15 Ağustos 2023 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Belediye arsa ve gayrimenkul satacak! İhalesi 9 Ağustos'ta!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van Tuşba'da yer alan arsa ve gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 9 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara Çankaya'da 4 gayrimenkul satılacak! İhalesi 24 Mayıs'ta!

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan dört adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Pursaklar Belediyesi'nden 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Pursaklar ve Saray'da yer alan 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

TMSF, İnanlar İnşaat'ın 138 gayrimenkulünü satıyor! Fiyatı dudak uçuklattı! 

TMSF, kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat'a ait çeşitli şehirlerde yer alan gayrimenkullerini toplu olarak satışa sundu. 138 gayrimenkulün toplam muhammen bedeli 206 milyon Türk Lirası olarak açıklandı. İhalenin son teklif günü de belli oldu. 

Yıldırım Belediyesi, Bursa'da gayrimenkul satıyor! İhalesi 19 Temmuz'da!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım Karapınar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 19 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

İnanlar İnşaat mağdurlarına TMSF'den müjde! Gayrimenkul satışıyla tapu hacizleri kaldırılacak! 

İnanlar İnşaat’ın mağdurlarına TMSF’den müjde geldi. TMSF’nin kayyım şeklinde görevlendirildiği İnanlar İnşaat’ın 144 gayrimenkulü paket halinde satılacak. Buradan elde edilen gelirle tapular üzerindeki hacizlerin kaldırılması planlanıyor...

Kocasinan Belediyesi Konya'da 3 adet gayrimenkul satıyor! İhalesi 28 Haziran'da!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Ahievran Mahallesi'nde yer alan 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 28 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

TMSF, İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 230.1 milyon TL'ye satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, 230 milyon 100 bin Türk Lirası muhammen tutarla satışa sunuldu. 

TMSF, Kocaeli'deki 4 gayrimenkulü 519 milyon TL'ye satıyor! 

TMSF, Kocaeli ili, Gebze ve Kartepe ilçesinde yer alan 4 gayrimenkulü toplam 519 milyon TL muhammen bedelle satışa sundu. 

Üsküdar'da 18.9 milyon TL'ye gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü 18 milyon 950 bin TL bedelle gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi düzenliyor.

TMSF Çukurova Beşiktaş Gayrimenkulü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Çukurova Beşiktaş Gayrimenkulü 230 milyon lira muhammen bedel üzerinden satışa çıkardı.

tmsf gayrimenkul ihalesi Haberi

tmsf gayrimenkul ihalesi

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), İstanbul'da yer alan Royal ve Atlas Halı, Gaziantep'te yer alan Nakpilsa, BCF 1, Naksan Plastik fabrikalarını satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam muhammen bedeli 1 milyar 881 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. 

Ayrı ayrı gerçekleştirilecek olan satış ihaleleri 18 Aralık 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.  

TMSF, Gaziantep'te yer alan halı ipliği fabrikası BCF 1'i 87 milyon 500 bin TL'ye satıyor. 

TMSF'nin Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine fon kurulu kararıyla oluşturulan BCF 1 Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün satılmasına karar verildi. Gaziantep 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan halı ipliği üretimi fabrikasına ilişkin mal, hak ve varlıklar ile bu varlıkların feri ve mütemmim cüzü niteliğindeki tarafı oldukları sözleşmeler ve bu sözleşmelerden doğan ancak başlı başına iktisadi...