26 / 04 / 2024

TMSF'den 'Uzan Grubu'nun Antalya'daki otelinin satışı' açıklaması!

 TMSF'den 'Uzan Grubu'nun Antalya'daki otelinin satışı' açıklaması!

TMSF, "Uzan Grubu'nun Antalya Saklıkent Kayak Merkezi'nde yaptırdığı, TMSF'ce el konulan, yıllardır atıl durumdaki otel, Milli Emlak tarafından satıldı" şeklinde haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.



TMSF, Kepez Elektrik'e ait otel ile ilgili açıklama yaptı. Hürriyet'te yer alan habere göre; açıklamada "Bahse konu, otel Kepez Elektrik AŞ'ye ait olup anılan yer ile ilgili olarak kurumumuz tarafından herhangi bir tasarrufta bulunulmamıştır" ifadeleri kullanıldı.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Kepez Elektrik AŞ'ye ait olan otel ile ilgili herhangi bir tasarruf yapılmadığını açıkladı.

TMSF, bazı medya organlarında çıkan "Uzan Grubu'nun Antalya Saklıkent Kayak Merkezi'nde yaptırdığı, TMSF'ce el konulan, yıllardır atıl durumdaki otel, Milli Emlak tarafından satıldı" şeklinde haberlerle ilgili açıklama yaptı.

Haberlerde konu olan otele TMSF tarafından el konulduğunun gerçeği yansıtmadığı belirtilen açıklamada, "Bahse konu otel, Kepez Elektrik AŞ'ye ait olup anılan yer ile ilgili olarak kurumumuz tarafından herhangi bir tasarrufta bulunulmamıştır." ifadeleri kullanıldı.

Uzan Grubu'nun Antalya'daki oteli satıldı!


Geri Dön