26 / 04 / 2024

TMSF’nin yeni başkanı Muhiddin Gülal oldu!

TMSF’nin yeni başkanı Muhiddin Gülal oldu!

TMSF’nin yeni başkanı Muhiddin Gülal oldu. Resmi Gazete'de yayınlanan karara göre boş bulunan TMSF Kurulu üyeliğine Gülal'ın başkan olarak görevlendirildiği belirtildi.




Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) yeni başkanı Muhiddin Gülal oldu.  Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararda, boş bulunan TMSF Kurulu üyeliğine 1971'de Giresun'da doğan Gülal'ın başkan olarak görevlendirildiği belirtildi.


Gülal, iş hayatına 1997'de Sümerbank A.Ş. Teftiş Kurulu Başkanlığı'nda müfettiş yardımcısı olarak başladı. Sonra Etibank A.Ş. Teftiş Kurulu Başkanlığı'nda müfettiş ve Anadolubank A.Ş. Teftiş Kurulu Başkanlığı'nda Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Gülal, 2010'da TMSF Tahsilat Daire Başkanlığı'nda Grup Başkanı olarak çalışmaya başladı. 2012'de aynı kurumda Sigorta ve Risk İzleme Daire Başkanlığı'nda Grup Koordinatörü görevine getirilen Gülal, 2013'te ise TMSF Sigorta ve Risk İzleme Daire Başkanlığı'nda başkan oldu.


2013'te BDDK kurul üyesi olan ve üyeliği halen devam eden Gülal, 2004-2009 arasında Beyoğlu Belediye Meclis Üyeliği, Grup Başkanvekilliği, Denetim Komisyonu Başkanlığı ve Encümen Üyeliği görevlerini de icra etti. Evli olan Gülal, İngilizce ve Arapça biliyor.


Sabah 


Geri Dön