29 / 03 / 2024

ŞPO Antalya Şubesi'nin yeni başkanı Ebru Manavoğlu oldu!

ŞPO Antalya Şubesi'nin yeni başkanı Ebru Manavoğlu oldu!

ŞPO Antalya Şubesi'nin yeni başkanı Ebru Manavoğlu oldu..ŞPO Antalya Şubesi'nin yönetim kurulunda ise Funda Yörük ikinci başkan, Süleyman Kocabaş sayman, Güıdal Yılmaz yazman, Burak Günaydın, Haşim Dikencik ve Hakan Bilgi de üye oldu.



Şehir Plancıları Odası (ŞPO) Antalya Şubesi'nin yeni başkanı Dr. Ebru Manavoğlu oldu.. ŞPO Antalya Şubesi'nin yönetim kurulunda ise Funda Yörük ikinci başkan, Süleyman Kocabaş sayman, Güıdal Yılmaz yazman, Burak Günaydın, Haşim Dikencik ve Hakan Bilgi de üye olarak görev aldılar.. 


Şehir Plancıları Odası Antalya Şubesi "nden yapılan yazılı açıklamada, "Ülke ve kamu çıkarları çerçevesinde şehir ve bölge planlama mesleği ile ilgili konularda çalışmalar yapmak, mesleğin ve meslektaşların haklarına sahip çıkmak, oda üyelerinin meslek içi eğitimine ve oda faaliyetlerine katılımını arttırıcı çalışmalar yaparak daha güçlü bir oda oluşturmak amacındayız. Mesleğimizle ilgili kentsel planlama çalışmaları ve projelerinde kamu kurum ve kuruluşlarla, sivil toplum ve meslek kuruluşlarıyla işbirliği içinde çalışarak uygulama ve kuram alanında tarafsız, katılımcı, katkı koyucu, çözüm üretmeye yönelik, bilimsel ve teknik temellere dayandırılarak görüş ve öneriler geliştirmek, elde edilen çalışma sonuçlarını üyelerimiz ve kamuoyuyla paylaşmak temel amaçlarımız arasında olacaktır. Kentlerimizin sürdürülebilir gelişmesine, kentlerimizde yaşam kalitesinin arttırılmasına ve kentlilik bilincinin geliştirilmesine katkı koymaya çalışılacaktır. Doğal kaynakların ve kamusal varlıkların korunması ve geliştirilmesi konusunda kararlı tutumumuz ve mücadelemiz devam edecektir" denildi


Antalya Akdeniz Gerçek


Geri Dön