29 / 03 / 2024

Hakan Vural, Çanakkale Müteahhitler Birliği'nin yeni başkanı oldu!

Hakan Vural, Çanakkale Müteahhitler Birliği'nin yeni başkanı oldu!

Çanakkale Müteahhitler Birliği 5. Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen kurultayda Müteahhitler Birliği'nin yeni başkanı Hakan Vural oldu. Dernek binasında gerçekleştirilen kurultaya, kentin ileri gelenleri katıldı.



Çanakkale Müteahhitler Birliği 5. Olağan Genel Kurulunu yaptı. Yüksek katılım ile dernek binasında gerçekleştirilen kurultaya, kentin ileri gelenleri katıldı. Gerçekleştirilen kurultayda Müteahhitler Birliği'nin yeni başkanı Hakan Vural oldu. Kentin önemli işadamlarından olan Vural, genel kurul konuşmasında, önemli mesajlar verdi. 


ÇMB'DE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ OLDU 

Çanakkale Müteahhitler Birliği olağan genel kurulunu geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi, Müteahhitler Birliği Başkam Erdal Akarsu, görevini Hakan Vural'a devretti. Vural'ın listesinde Cem Belli, Celal Aktur, Cumhur Kabasakal, Onur Aynur, Deniz Tennıoğlu, Erkan Aygören, Fatih Yılmaz, Gazi Tuğrul Ertuğrul, Hakan Hasekioğlu, İsmet İlker Çiftçi, Murat Seçkin, Özgür Sınmaz, Sait Ali Karaman, Şakir Kutluay, Ufuk Demirbaş ve Uğur Tınaz bulunuyor. 


Genel kurulda konuşma yapan yeni Başkan Vural, "Genel kurulumuz vesilesi ile sizlere hitap şansı bulduğum için ne kadar mutlu olduğumu ifade ederek; sizleri sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Daha; sanki dün gibi, sevgili Hayrettin Çetinkaya, Erdal Akarsu, Salih Yıldız, Özgür Ekşi, Tamer Balçık ve Serhat Soydan ile birlikte hayata geçirdiğimiz bu kurum bu günlerde 6. yılını dolduruyor. Ne mutlu bizlere ki, bu gün yeni binamız, yepyeni arkadaşlarımız, sonsuz sevgi ve muhabbetimiz, muazzam enerjimiz, muhteşem heyecanımız ve projelerimizle derneğimizde seçim yapıyoruz ve yeni bir döneme geçiyoruz. Bu yeni dönemi olgunluk dönemi olarak değerlendirmek istiyorum.Ve inşallah; hepimizin azim ve enerjisi ile bu dönemi çok başarılı kılacağız" dedi. 


KÜMESTEKİ KAZ MİSALİ 

"Sektörün önünü açabilmek için 2 yıl önce belirlediğimiz konu ve sorunlar maalesef ki çözülmediği gibi artarak ta önümüze yığılmıştır. Bu sorunların çözümünde ise tüm siyasi partilerden yeteri kadar ilgi ve alaka göremedik. Şuan 4'üncü sıraya gerileyen 'yabancıya konut satış yasağı' gündemi maalesef ki beceri yoksunu" ilgili bakan tarafından değerlendirmeye dahi alınmadı. Bu gün kentimizi yöneten siyasetçilerin ve bürokratların daha azimli olduklarım mutlulukla izlemekteyiz Umarım kolektif bir ruh içinde 1915 ruhu içinde kentimizin tüm aktörlerini de içine alarak, 500 bin nüfuslu alt yapı sorunu olmayan gecekondusu olmayan,ülkemizde ve dünyada yaşayan her bireyin yaşam tercihinde» ön sıralarda yer alan bir dünya kentini hep birlikte yaratabiliriz.


HOŞGÖRÜ VE BARIŞ UZLAŞTIRICI YÖNÜMÜZ OLACAKTIR 

Çanakkale Müteahhitler Birliği Başkanı Hakan Vural, "STK'lar çağdaş demokrasilerin olmazsa olmaz, en önemli kurumlandır. Demokratik ve çağdaş ülkelerdeki STK'lar bünyelerindeki farklı siyasi düşünceler, farklı etnik ve dini yapılar, farklı görüş ve yorumlarla zenginliklerini gösterirler. Demokrasisi kıt veya kısıtlanmış ülkelerde ise STK'ların arka bahçe' olarak temsili arzulanır. Tek tip siyasi düşünce tek tip dini ve etnik düşünce onlardan aranan ve istenen özelliklerdir. Bizler Çanakkale Müteahhitler Birliği olarak her zaman ve her dönem gelişmiş, demokratik ve çağdaş ülke sivil toplum kuruluşu olacağız. Bünyemizde tüm siyasi eğilimleri, farklı etnik ve dini yapıları muhafaza ederek; projelerimizi, söylemlerimizi bu zenginlik içinde gerçekleştireceğiz. Ülkemizin özlediği toplumsal barış, hoşgörü, uzlaşı bizim rutinimiz olacak, başarılarımızın temel kaynağı olacaktır" ifadelerine ver verdi. 


ÇMB ÜYELERİ KURULTAY SONRASİNDA İTMEKTE BİR ARAYA GELDİ 

Gerçekleştirilen kurultay sonrasında ÇMB Başkanı Hakan Vural yeni yönetimiyle birlikte tüm müteahhitleri Truva Otel inde ağırladı. Basına açık gerçekleştirilen toplantıda, ÇMB'nin eski yönetimi Erdal Akarsu'ya yeni başkan Hakan Vural'dan hem hizmetleri için hem de gösterdikleri özveri için teşekkür plaketi takdim edildi. 


Çanakkale Haber


Geri Dön