26 / 04 / 2024

Togg Avrupa'nın en temizi!

Togg Avrupa'nın en temizi!

Ülkemizde satışa çıkarılacak olan Togg'un CEO'su M. Gürcan Karakaş, Londra'da gerçekleşen İngiltere-Türkiye Yeşil Finans Konferansı'nda bazı açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde...



Ülkemizde satışa çıkarılacak olan TOGG'un CEO'su M. Gürcan Karakaş, Londra'da gerçekleşen İngiltere-Türkiye Yeşil Finans Konferansı'nda şöyle konuştu: "Togg doğuştan yeşil, doğuştan sürdürülebilir bir şirket. Gemlik tesisimizdeki boyahanemiz Avrupa'nın en temizi".

Togg Avrupa nın en temizi!

26'ncı Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Konferansı'nda kesinleşen kararlar doğrultusunda yeşil finans ekosisteminin açıklama yaptığı Londra'daki İngiltere-Türkiye Yeşil Finans Konferansı, özel sektör ve üst düzey kamu görevlilerini bir araya topladı. Yeşil finans konusu hakkında açıklamalarda bulunan Togg CEO'su M. Gürcan Karakaş, "Biz doğuştan yeşil ve sürdürülebilir bir markayız.

Togg, sadece kullanılırken sıfır emisyonlu bir akıllı cihaz değil. Veriye dayalı iş modelimiz, bir teknoloji şirketi olarak geliştirdiğimiz mobilite çözümlerimiz, akıllı enerji ve akıllı yaşam çözümleri alanındaki yeniliklerimizle ördüğümüz ekosistem sürdürülebilirlik üzerinde yükseliyor. İklim değişikliğiyle mücadele kapsamında sürdürülebilirlik konusunda fark yaratacak uygulamaları hayata geçirmek ve tüm ekosistemi bunun bir parçası haline getirmek için gerekli tüm adımları uluslararası standartlara uygun ve hatta standartların ötesinde olacak şekilde atıyoruz." ifadelerini kullandı.

Editörün notu: Bu haber 22 Mart 2022 19.38'de yazılmıştır. An itibariyle dolar kuru 14 lira 84 kuruş, euro 16 lira 43 kuruş, altının gramı ise 921 lira 53 kuruş değerinde.

İremnaz KÖSEOĞLU/Emlakkulisi.com

Asgari ücretle TOGG sahibi olunabilir mi? İşte cevabı...

TOGG için geri sayım başladı! Yola çıkmaya hazırlanıyor!


Geri Dön