29 / 03 / 2024

Re/Max Mega'dan Avrupa'nın en büyük gayrimenkul ofisi!

Re/Max Mega'dan Avrupa'nın en büyük gayrimenkul ofisi!

Re/Max Mega, Avrupa'nın en büyük gayrimenkul ofisiyle modern yaşamın kapılarını açıyor



Gayrimenkul sektörünün hızla büyüyen firmaları arasında yer alan Re/Max Mega, 1.500 metrekarelik kapalı alanıyla Türkiye ve Avrupa'nın en büyük gayrimenkul ofisini açtı. Re/Max Mega, bünyesinde barındırdığı Hukuk, Noter İşlemi, Tapu İşlemi, Müşteri Hizmetleri ve İç Mimari departmanlarının yanı sıra konut almak isteyenlerin kredi almalarına yardımcı olmak amacıyla Uydu Bank hizmetiyle müşterilerine kolaylık sağlıyor. Ülkemiz gayrimenkul sektörü için bir dönüm noktası olarak kabul edilen Re/Max Mega ofisinin açılışı Pendik Belediye Başkanı Dr. Salih Kenan Şahin tarafından gerçekleştirildi. Açılışa Re/Max Türkiye Genel Müdürü Murat Goldştayn, Dumankaya ve Tahincioğlu Holding'in (Nida İnşaat) yönetim kurulu üyeleri gibi gayrimenkul ve inşaat sektörünün önde gelen isimleri katıldı. 
 
Çalışmalarını dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlığı firması RE/MAX'in sunduğu know-how'la zenginleştiren ve kurulduğu 2007 yılından bu yana hızla büyüyen RE/MAX-MEGA, 1.500 metrekarelik kapalı alanıyla Türkiye ve Avrupa'nın en büyük gayrimenkul ofisini açtı. 30 Mayıs 2009 Cumartesi günü Pendik Belediye Başkanı Dr. Salih Kenan Şahin tarafından gerçekleştirilen açılışta, RE/MAX Türkiye Genel Müdürü Murat Goldştayn'ın yanı sıra gayrimenkul ve inşaat sektörünün önde gelen isimleri de yer aldı. 

Gayrimenkul sektörünün hızla büyüyen firmaları arasında yer alan Re/Max Mega , hizmet yaşamına Dega adıyla başlayarak, hedeflerinin büyümesiyle birlikte isimlerini 2009 yılı itibariyle Re/Max Mega olarak değiştirdi. 50'si gayrimenkul danışmanı olmak üzere 70 kişiyi aşkın kadrosu ve en modern teknolojiyle donatılmış ofisinde, yüksek kaliteli ve konforlu hizmet veriyor ve içerisinde bulundurduğu farklı departmanlarıyla en kapsamlı gayrimenkul ofisi olma özelliğini taşıyor. Re/Max Mega önümüzdeki bir yıl içerisinde kadrosunu 150 kişiye yükseltmeyi hedefliyor. Re/Max Mega kaliteden ödün vermeden sürdürdüğü çalışmalarıyla diğer gayrimenkul firmalarından ayrılıyor. Re/Max Mega 'yı diğer firmalardan ayıran en önemli farklılıklardan biri, şirket içinde kurulmuş olan Uydu Banka aracılığı ile müşterinin, gayrimenkul danışmanı eşliğinde canlı olarak mortgage uzmanından ilk kredi onayını almasını sağlıyor olması. 

RE/MAX MEGA'dan gayrimenkul alanında tam hizmet yaklaşımı

Re/Max Mega gayrimenkul alanında hizmet verdiği müşterilere ve kurumlara, eksiksiz bir anlayışla hizmet sunuyor. Bünyesinde barındırdığı CRM departmanı ile müşteri memnuniyetine mükemmel bir çözüm sunuyor. Daha önce ev almış ya da kiralamış tüm müşterilerinin verilerini saklayan Re/Max Mega , müşterilerinin doğum günlerinde ve özel günlerinde onları unutmuyor ve ufak hediyeler göndererek hizmetine kusursuzca devam ediyor. 

Müşterilerine bütünsel hizmet verme vizyonuyla hareket eden Re/Max Mega , hukuk ve noter işlemlerine yönelik olarak, bu çerçevede faaliyet gösteren ayrı departmanlar ve uzmanlar aracılığıyla müşterilerine destek veriyor. Yine aynı vizyon doğrultusunda oluşturulan İç Mimari Departmanı, Re/Max Mega müşterilerine evlerinin dekorasyonuna yönelik olarak birinci elden ve uzman iç mimarlar aracılığıyla hizmet ulaştırıyor.

RE/MAX MEGA bünyesindeki en yeni teknolojik ekipmanla donatılmış, 120 kişilik eğitim ve toplantı salonundan oluşan MEGA Akademi, eğitim programlarıyla çalışanlarına sürekli olarak güncellenen eğitimler sunuyor. Bunların yanında RE/MAX MEGA, ülkemizin saygın inşaat firmalarıyla yaptığı anlaşmalar aracılığıyla, portföyünü genişletmeyi sürdürüyor. En son olarak RE/MAX MEGA, ülkemizin önde gelen inşaat firmaları arasında yer alan Tahincioğlu Holding'in (Nida İnşaat) genel satış temsilciliği ile Dumankaya İnşaat'ın tüm projelerindeki ikinci el gayrimenkullerin değerlendirilmesi konusunda tek yetkili temsilciliği üstlenmiştir.


Re/Max Mega kurucusu Broker Suat Şahin, Re/Max Mega 'nın kaliteden ödün vermeden sürdürdüğü çalışmalarıyla, alanında önemli ilklere imza atmaya ve sektörüne vizyon sağlamaya devam edeceğini söylüyor: “Re/Max Mega , gayrimenkul sektörünün hızla büyüyen firmaları arasında yer alıyor. Sektörde yarattığımız fark ve girişimciliğimizle öncü konumda olmak her zaman için en büyük ilkemiz oldu. Bugün geldiğimiz noktada bu hedefimizi gerçekleştirmek bizim için ayrı bir mutluluk kaynağı. Duruşumuzu daima bir ‘danışman' olarak konumlandırmayı hedefleyerek aynı zamanda yol gösterici yönümüzü de geliştirmek istiyoruz.”


Geri Dön