29 / 03 / 2024

Toğrul Gönden Cushman and Wakefield'in Genel Müdürü oldu!

 Toğrul Gönden Cushman and Wakefield'in Genel Müdürü oldu!

Cushman and Wakefield Genel müdürlük görevine Toğrul Gönden atanırken, ortak ve yönetim kurulu üyesi olarak Tuğra Gönden, Türkiye Yatırım ve Sermaye Piyasaları Direktörü pozisyonuna da Didem Erendil Tüzer atandı...




Dünyanın en büyük özel sermayeli gayrimenkul hizmetleri şirketi Cushman and Wakefield, bugün Türkiye pazarındaki ekibine kilit atamalar yaptığını duyurdu. Genel müdürlük görevine Toğrul Gönden atanırken, ortak ve yönetim kurulu üyesi olarak Tuğra Gönden, Türkiye Yatırım ve Sermaye Piyasaları Direktörü pozisyonuna da Didem Erendil Tüzer atandı.


Toğrul Gönden

 Toğrul Gönden Cushman and Wakefield in Genel Müdürü oldu!


Cushman and Wakefield Türkiye’ye Genel Müdür olarak atanan Toğrul Gönden daha önce uluslararası bir gayrimenkul şirketi için Almanya, Türkiye ve en son Rusya’da Direktör olarak görev aldı. 


Cushman and Wakefield Türkiye’de ortak ve yönetim kurulu üyesi olarak göreve başlayan Tuğra Gönden, Almanya ve Türkiye’deki inşaat ve uluslar arası gayrimenkul şirketlerinde 15 yılı aşkın bir süredir gayrimenkul danışmanlığı, proje ve mülk yönetimi, kiralama ve pazarlama görevlerinde bulundu.


Tuğra Gönden

 Toğrul Gönden Cushman and Wakefield in Genel Müdürü oldu!


Şirketin geniş çaplı işe alım politikasının bir parçası olarak Türkiye Yatırım ve Sermaye Piyasaları departmanı Direktörü pozisyonunda göreve başlayan Didem Erendil Tüzer, daha önce Pramerica Real Estate Investors bünyesinde Varlık Müdürü olarak görev aldı. 


Cushman and Wakefield’in global yönetim kurulu başkanı ve Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesi CEO’su Carlo Barel di Sant'Albano konuyla ilgili olarak şunları söyledi:


" Türkiye bizim için bölgede çok stratejik bir pazar ve biz müşterilerimize birinci sınıf hizmetler sağlayabilmek adına kararlı yatırımlar yapmaya devam edeceğiz. Yapılan son atamalar Türkiye’deki ekibimizi güçlendirme ve piyasada fark yaratma hedefimizin bir kanıtıdır. Gerçekleştirdiğimiz işe alımlarla yolumuza güçlü bir şekilde devam ediyoruz. ‘’


 Carlo Barel di Sant'Albano

 Toğrul Gönden Cushman and Wakefield in Genel Müdürü oldu!


Cushman and Wakefield Hakkında

İtalyan Agnelli ailesine ait Avrupanın önde gelen yatırım grubu EXOR S.P.A., Cushman and Wakefield’in çoğunluk hissesini 2007’de devralmıştı. 


Cushman and Wakefield dünyanın en büyük özel sermayeli ticari gayrimenkul hizmetleri firmasıdır. Şirket gayrimenkul kullanımı ve yatırımlarının her alanında müşterilere danışmanlık ve temsil hizmetleri sunmaktadır. Şirket dünyanın en büyük pazarlarında rakipsiz bir konuma sahiptir. Dünyadaki en önemli gayrimenkul kiralama, satış ve devir işlemlerine aracılık etmiş olması bunun bir ispatıdır. 1917 yılında kurulan şirketin 60 ülkede 253 ofisi ve 14,000’den fazla çalışanı bulunmaktadır. Kiralama, satış ve devralma, öz sermaye, borç ve yapılandırılmış finansman, kurumsal finansman ve yatırım bankacılığı, kurumsal hizmetler, gayrimenkul yönetimi, lojistik yönetimi, proje yönetimi, danışmanlık ve değerleme hizmetleri dahil, tüm gayrimenkul türlerine yönelik kapsamlı hizmetler sunmaktadır. Firmanın dünya çapında yönetilen varlıklarının değeri $4 milyarı aşmaktadır. Yerel ve küresel gayrimenkul araştırmalarında lider olan firma piyasa bilgilerini ve çalışmalarını www.cushmanwakefield.com/knowledge adresinde yayınlamaktadır. 


Geri Dön