25 / 04 / 2024

Tokat'ta yeni imar alanları açılacak!

Tokat'ta yeni imar alanları açılacak!

Tokat Belediye Başkanı Eroğlu, şehrin en önemli probleminin arsa olduğunu vurgulayarak, "Bir çok proje arsa yüzünden gecikebiliyor. Yeni imar alanlarının açılması için yeni dönemde çalışma yapacağız" diye konuştu. 



AK Parti tarafından Tokat Belediye Başkanı olarak ikinci dönem için adaylığı açıklanan Av. Eyüp Eroğlu, esnaflarla bir araya geldi. Hedef Halk Gazetesi'nden Taner Yeşilsu'nun haberine göre, savulla zurnalarla karşılanan Başkan Eroğlu için kurbanlar kesildi. 

Tokat'a yatırım yapacak olanlara yönelik alt yapı hazırlamanın yanı sıra imara yönelik çalışmaları olacağını söyleyen Eroğlu, bölgede yeni imar alanları açılacağını söyledi. 

Eroğlu, "Kentsel dönüşüm ve şehre yeni imar alanları oluşturmak son derece önemli. Şehrimizin en önemli problemi arsa problemi. Herhangi bir kurum çalışma yapacak olsa ne yazık ki Tokat'ta böyle bir arsa bulamıyor. Bir çok proje bu noktada gecikebiliyor. Bizimde bunları hızlı bir şekilde tolere etmemiz gerekiyor ki daha çok hizmet gelsin. Onun için yeni imar alanlarını açılması son derece önemli. Daha güzel yeşil kentler, mahalleleri oluşturabilme anlamında bir başka hedefimizde yeni alanların oluşturulması anlamında olacak" şeklinde konuştu.


Geri Dön