20 / 04 / 2024

TOKİ 176 konut ile 155 iş yerini satışa çıkardı!

TOKİ 176 konut ile 155 iş yerini satışa çıkardı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 176 konut ve 155 iş yerini "açık artırma yöntemi" ile satışa çıkardı.



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 176 konut ve 155 iş yerini "açık artırma yöntemi" ile satışa çıkardı.

TOKİ'nin satışa çıkardığı konutlar için bugün iş yerleri için 14 Ekim saat 11.00'de açık artırma gerçekleştirilecek.

TOKİ'nin satışa sunacağı 176 konut ve 155 iş yeri için  Ankara  Bilkent Otel Konferans Merkezi ile  TOKİ  İstanbul Hizmet Binası'nda açık artırma gerçekleştirilecek. Ayrıca konut ve iş yerleri için internet üzerinden de (www.emlakyonetim.com.tr) teklif verilebilecek.

Adana, Ankara, Batman, Balıkesir, Bolu, Bursa, Çorum, Denizli, Düzce, Gaziantep, İstanbul, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Muğla, Niğde, Ordu, Samsun, Sinop ve Sivas illerinde yer alan konutlar yüzde 25'i peşin 120 ay vadeyle satışa çıktı.

Adana, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara, Bitlis, Burdur, Bursa, Çorum, Denizli, Gaziantep, Isparta, Karabük, Kahramanmaraş, Kayseri, Kırşehir, Konya, Niğde, Rize, Siirt, Şanlıurfa, Trabzon ve Uşak illerinde yer alan iş yerleri ise yüzde 10 veya yüzde 25'i peşin 120 ay vade oranıyla satın alınabilecek.

Gerçekleştirilen açık artırmaya ilişkin olarak bankacılık hizmetleri, Türkiye Halk Bankası ve Ziraat Bankası tarafından yürütülecek. Başvurular/teminatlar bankaların tüm şubeleri aracılığıyla alınacak.

Ayrıntılı bilgilere "www.toki.gov.tr" ile "www.emlakyonetim.com.tr" internet adreslerinden ve 444 86 54 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.

 

TOKİ'den o illere 2 bin 343 yeni konut müjdesi!

 


Geri Dön