29 / 03 / 2024

TOKİ 197 işyeri ile 16 konutu satışa çıkardı!

TOKİ 197 işyeri ile 16 konutu satışa çıkardı!

TOKİ tarafından 197 işyeri ile 16 konut satışa çıkarıldı. Kampanya kapsamında yüzde 25 peşin, 120 ay vade seçeneğiyle sahip olunabilecek.



Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ), 197 işyeri ile 16 konut satışa çıkartıldı.


TOKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre Adana, Adıyaman, Ankara, Bursa, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Erzincan, Eskişehir, Giresun, Iğdır, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Osmaniye, Şanlıurfa, Tokat ve Trabzon'da satışa sunulan 197 iş yerine yüzde 25 peşin, 120 ay vade seçeneğiyle sahip olunabilecek.


Afyonkarahisar, Ankara, Bitlis, Çankırı, Eskişehir, Gaziantep, Kayseri, Mersin, Nevşehir, Trabzon ve Van'da bulunan 11 konut ise yüzde 12 veya yüzde 25 peşin, 120 ya da 180 ay vade seçenekleriyle satın alınabilecek.


Satışa sunulan taşınmazlar arasında  Adana  Kışla Mahallesi, İstanbul Başakşehir Kayabaşı, Kırşehir Kaman ve Şanlıurfa Viranşehir'de ticaret merkezindeki iş yerleri ile  Ankara  Turkuaz Vadisi'ndeki spor tesisi de bulunuyor.


Açık artırma 9 Şubat'ta, saat 13.30'da TOKİ'nin Ankara Bilkent'teki merkezinde gerçekleştirilecek ve internetten canlı yayınlanacak.


Ayrıntılı bilgiye, "www.toki.gov.tr" ve "www.turyap.com.tr" internet adreslerinden ulaşılabilecek.



AA


Haber PR ajansı tarafından şu şekilde servis edildi


Emlak pazarlama şirketi Turyap, 9 Şubat 2017'de Başbakanlık Toplu Konut İdaresi(TOKİ)’nin mülkiyetinde bulunan 197 iş yeri ile 15 konutu satışa çıkarıyor.

TOKİ Ankara Bilkent merkez olmak üzere İstanbul Radisson Blu Hotel'de saat 13:30’da eş zamanlı gerçekleşecek müzayedede iş yerleri %25’i peşin 120 ay vade, konutlar ise %12’si peşin 180 ay vadeden başlayan ödeme seçenekleri ile satılıyor. Taksitler memur maaşı artış oranı veya en düşük endekse göre 6 ayda bir vadelendiriliyor.

120 ay vade ile konut ve iş yeri sahibi olabilirsiniz

Adana, Ankara, Bursa, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Erzincan, Eskişehir, Giresun, Iğdır, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Osmaniye, Şanlıurfa, Tokat ve Trabzon'da satışa sunulan 197 iş yerine yüzde 25 peşin, 120 ay vade seçeneğiyle teklif verilebiliyor. 

Afyonkarahisar, Ankara, Bitlis, Çankırı, Eskişehir, Gaziantep, Kayseri, Mersin, Nevşehir, Trabzon ve Van'da bulunan 11 konut ise yüzde 12 veya yüzde 25 peşin, 120 ya da 180 ay vade seçenekleriyle satın alınabiliyor. 

Satışa sunulan taşınmazlar arasında Adana Kışla Mahallesi, İstanbul Başakşehir Kayabaşı, Kırşehir Kaman ve Şanlıurfa Viranşehir'de ticaret merkezindeki iş yerleri ile Ankara Turkuaz Vadisi'ndeki spor tesisi de bulunuyor.

Satışa çıkan taşınmazlarla ilgili ayrıntılı bilgiye www.turyap.com.tr 'den ulaşabiliyor.

Başvurular yetkili bankalar aracılığı ile 8 Şubat 2017'ye kadar yapılıyor. Müzayede öncesi, katılımcılar satışa sunulan taşınmazlarla ilgili detaylı bilgilere Turyap’ın web sayfası üzerinden ulaşabiliyor. Satış şartnamesindeki koşulları yerine getirenler ve belirtilen teminat tutarını ödeyenler önkoşulsuz ve kontenjan sınırı olmadan müzayedeye katılabiliyor. Türkiye’nin her yerinden internet üzerinden teklif vermek isteyenler Turyap’ın internet sitesinden 8 Şubat 2017 Çarşamba günü akşamına kadar kayıt yaptırmak ve teminat yatırmak şartıyla açık artırmaya katılabiliyor. TOKİ'nin mülkiyetinde bulunan 197 iş yeri ve 15 konut için açık artırma yöntemi ile teklif alınıyor. 

Geri Dön