24 / 04 / 2024

TOKİ 21 ildeki 263 arsayı yarın satışa çıkarıyor!

TOKİ 21 ildeki 263 arsayı yarın satışa çıkarıyor!

TOKİ, Türkiye'nin çeşitli kentlerinde bulunan arsaları satışa çıkardığını duyurdu. TOKİ tarafından 21 şehirde yer alan 263 arsa satışı yapılacak. Gayrimenkullerin satış ihalesi yarın ve 27 Ağustos tarihlerinde yapılacak.



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 21 ilde bulunan 263 arsa satışa çıkardı. Satış ihalesi açık artırma usulü ile gerçekleşecek.

Satışa sunulan arsalar, Diyarbakır, Mardin, Şanlıurfa, İstanbul, Kocaeli, Balıkesir, Çanakkale, Edirne, Çorum, Ankara, Adana, Afyonkarahisar, Konya, Malatya, Niğde, Sivas, Van, Erzincan, Elazığ, Gaziantep ve Giresun kentlerinde bulunuyor. KDV'den muaf ve yüzde 20 peşinat 60 ay vade imkanı ile satılan arsaların muhammen bedelleri şehirlere ve büyüklüklerine değişkenlik gösteriyor.Satışa sunulan arsalar konut, ticaret, sanayi, özel sağlık tesis alanı, sanayi tesisi ve akaryakıt istasyon alanları özelliğine sahip.

Açık artırma 2 oturumda gerçekleşecek. Bu kapsamda, 26 Ağustos tarihinde saat 10:30'da yapılacak olan açık artırmada Diyarbakır, Mardin, Şanlıurfa, İstanbul, Kocaeli, Balıkesir, Çanakkale, Edirne, Çorum illerinde yer alan arsalar; 27 Ağustos tarihinde saat 10:30'da yapılacak ihalede ise Ankara, Adana, Afyonkarahisar, Konya, Malatya, Niğde, Sivas, Van, Erzincan, Elazığ, Gaziantep ve Giresun illerindeki arsaların satışları gerçekleşecek.

TOKİ 21 ildeki 263 arsayı yarın satışa çıkarıyor!

Açık artırma,  Ankara  Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile  TOKİ  İstanbul Hizmet Binasında yapılacak. Ek olarak internet üzerinden de satışlar için teklif sunulabilecek. Açık artırmaya internet katılımı kayıtları dün sona erdi.


TOKİ'den 870 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com


Geri Dön