27 / 04 / 2024

TOKİ 250 bin sosyal konut projesinde yerel müteahhit önerisi!

TOKİ 250 bin sosyal konut projesinde yerel müteahhit önerisi!

Bursalı sektör temsilcileri, TOKİ eliyle hayata geçirilecek konutların ihalesinin o illerde faaliyette bulunan müteahhitlere verilmesi gerektiğine dikkat çekti. İşte o açıklamalar...



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz hafta açıklanan Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı sosyal konut projesi olarak lanse edilen sosyal konut projesi, uzun zamandır durgunluk yaşayan inşaat sektöründe yüzleri güldürdü. 

TOKİ 250 bin sosyal konut projesinde yerel müteahhit önerisi!

Proje çerçevesinde Bursa’da Harmancık, Keles, Orhaneli, Yenişehir, Büyükorhan, Gürsu, İnegöl, Karacabey, Kestel, Mustafakemalpaşa, Nilüfer ve Orhangazi ilçelerinde toplam 8 bin 650 konut inşa edilecek. 

Sosyal konut projelerini desteklediklerini her fırsatta dile getirdiklerine dikkat çeken İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Mustafa Andıç, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bunun yanı sıra BALKANTÜRKSİ- AD Başkanı Fatih Şakir, TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Şirin Rodoplu Şimşek, MÜSİAD İnşaat Komisyonu Başkanı Özgür Kavaklı da sosyal konut projesini değerlendirdi. 

Bursalı sektör temsilcileri, TOKİ eliyle hayata geçirilecek konutların ihalesinin o illerde faaliyette bulunan müteahhitlere verilmesi gerektiğine dikkat çekti. 

İşte TOKİ'nin dev sosyal konut projesiyle ilgili inşaat sektörü temsilcilerinin görüşleri...


Geri Dön