19 / 04 / 2024

TOKİ, 32 ildeki 278 arsayı satışa çıkarıyor!

TOKİ, 32 ildeki 278 arsayı satışa çıkarıyor!

TOKİ, Türkiye'nin çeşitli illerinde yer alan arsaları satışa sundu. Buna göre; 32 şehirde yer alan 278 adet arsa satılıyor. Gayrimenkullerin satış ihalesi 9 Haziran ve 10 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek.



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, 32 şehirde yer alan 278 adet arsa satışa sunuldu. Satış ihalesi açık artırma usulü ile gerçekleştirilecek. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre;  TOKİ  tarafından aktarılan bilgilerde, muhammen bedeli 1 milyar 589 milyon 525 bin Türk Lirası olan, toplam 1 milyon 854 bin 608 metrekare büyüklüğe sahip, Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Aksaray, Ankara, Artvin, Balıkesir, Bitlis, Bolu, Bursa, Çankırı, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, Gümüşhane, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Muğla, Niğde, Samsun, Tekirdağ, Uşak ve Van illerinde yer alan 278 adet arsa, açık artırma usulü ile satışa çıkarıldı. 

TOKİ, 32 ildeki 278 arsayı satışa çıkarıyor!

Satışa çıkarılan arsalar arasında,  Ankara  Sincan ilçesi Saraycık'ta akaryakıt, konut ve ticaret alanları, Afyonkarahisar'da tarım ve hayvancılık tesis alanları, Aksaray'ın merkezindeki ticaret alanları, Diyarbakır Sur ilçesinde konut alanları, İstanbul'da ticaret, konut ve rekreasyon alanları, İzmir'de sanayi depolama alanları, Kırklareli'nde tarımsal niteliği korunacak alanlar, Konya'da et ve süt ürünleri entegre tesis alanları yer alıyor. 

Çankaya'daki iki meskenin de kiraya verileceği açık artırma ihalesi, 9-10 Haziran tarihlerinde 10:30 ve 14:00 saatlerinde yapılacak. İhale dört ayrı oturum şeklinde gerçekleştirilecek. 

TOKİ, 32 ildeki 278 arsayı satışa çıkarıyor!

Oturumlar, Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binasında yapılacak Ayrıca internet üzerinden de satışlar için teklif sunulabilecek. 

Konut, ticaret, sanayi, plansız arsalar, sosyal kültürel tesis alanları ile akaryakıt istasyon alanları özellikleri bulunan arsalara; yüzde 25 peşinat, 60 ay vade ile sahip olma imkanı sunuluyor.

TOKİ, 32 ildeki 278 arsayı satışa çıkarıyor!

Satışlarla ilgili ayrıntılı bilgilere TOKİ ile Emlak Yönetim'in internet sitelerinden ve "444 86 54" numaralı telefondan erişilebilecek.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 8 ilde 181 arsayı satıyor!


Geri Dön