27 / 04 / 2024

TOKİ 4 ilde 450 TL taksitle konut sahibi yapıyor!

TOKİ 4 ilde 450 TL taksitle konut sahibi yapıyor!

TOKİ, Şanlıurfa, Gaziantep, Diyarbakır ve Manisa'daki dar gelirli vatandaşlar için 8 bin TL peşinatla konut alma imakanı sunacaklarını müjdeledi.



TOKİ Başkanı M.Ergün Turan başlatacakları yeni projenin detaylarını konuk olduğu bir televizyon programında anlattı. İstanbulda dar gelirli aileler için 8 bin lira peşinatla konut satılacağını söyledi. Turan, şöyle devam etti: "Önümüzdeki haftalarda İstanbulda bir sosyal konut arzı yaparak çekiliş gerçekleştireceğiz. Detaylarını da basın toplantısıyla açıklayacağız. Yaklaşık 150ü konutu vatandaşlarımıza arz edeceğiz. Çok yoğun talep olduğunu biliyoruz. 


VATANDAŞLARA MÜJDE 


Şanlıurfadaki, Gaziantep'teki, Diyarbakırdaki ve Manisa'daki vatandaşlarımıza da buradan müjde vermek istiyorum. Onlar için de çok büyük çaplı projeler hazırladık. 

İnşallah orada sosyal konut edinme arzusu içinde olan vatandaşlarımız için 2+1 dairelerde (Anadolu için) 8 bin TL peşinat ve 450 TL taksitle vatandaşlarımıza konut alma imkanı tanıyoruz. Bu vatandaşlarımız açısından çok iyi bilinen bir konu ama dışarıda,  TOKİ  ile bu paydaşlığı sağlamamış olan vatandaşlarımız bunu bilmiyorlar. Dolayısıyla Anadolu'da yaşayan bir vatandaşımız için 8 bin TL peşinat ve 450 TL taksitle (ödeme daire tesliminden sonra) konut sahibi olmak ancak sosyal devlet anlayışıyla yapılabilecek bir şeydir." 


Güneş


Geri Dön