28 / 03 / 2024

TOKİ 7 ilde konut ve okul yapmak üzere ihale açtı!

TOKİ 7 ilde konut ve okul yapmak üzere ihale açtı!

TOKİ Diyarbakır, Kırşehir, Bursa, Denizli, Erzincan, Şanlıurfa'da okul ve konut yaptırmak üzere ihaleler düzenledi



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Diyarbakır-Ergani'ye konut, Kırşehir-Kaman Hacıpınar ve Çiftlikli Mahallesi'ne lise, Bursa Merkez Özlüce'ye lise ve ilköğretim okulu, Bursa Gümüştepe'ye lise, Bursa Orhangazi'ye sağlık ocağı, Denizli Merkez Yeşilköy'e ilköğretim okulu, Kınıklı'ya ilköğretim okulu, Erzincan Tercan'a 50 yataklı hastane, Şanlıurfa Yukarıgöklü 2. etaba tarımköy konutu, ilköğretim okulu,  İzmir  Çiğli'ye 22 bin 660 konut, altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatları için ihale açtı. İhaleler, "açık ihale usulü" ile gerçekleştirilecek.

Diyarbakır Ergani'ye 144 adet konut ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatını yaptıracak. Tünel kalıp sistemiyle yapılacak 144 adet konut, ile ada içi, genel altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatının ihalesi 23 Aralık 2009 tarihinde saat 10.00'da TOKİ'de yapılacak. Yer tesliminden itibaren 550 günlük süreyi kapsayacak olan ihaleye yerli ve yabancı tüm firmalar katılabilecek.

Kırşehir Kaman Hacıpınar'a 16 derslikli kız meslek lisesi, Çiftlikli Mahallesine 16 derslikli sağlık meslek lisesi ile altyapı, çevre düzenlemesi inşaatı yaptırılacak. Yer tesliminden itibaren 550 günlük süreyi kapsayacak olan ihale ile konvansiyonel kalıp sistemiyle betonarme karkas 2 adet 16 derslikli lise ile altyapı, çevre düzenlemesi inşaatı yaptırılacak. 24 Aralık 2009 tarihinde saat 10.00'da TOKİ'de gerçekleştirilecek olan ihaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

Bursa Merkez Özlüce'ye 24 derslikli lise ve 24 derslikli ilköğretim okulu, Bursa Gümüştepe'ye 24 derslikli lise, Bursa Orhangazi'ye sağlık ocağı inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı gerçekleştirilecek. İşin süresi yer tesliminden itibaren 550 gün olarak belirlendi. İhale, 24 Aralık 2009 tarihinde saat 14.30'da TOKİ'de yapılacak. Konvansiyonel kalıp sistemi ile betonarme karkas 2 adet 24 derslikli lise, 1 adet 24 derslikli ilköğretim okulu, 1 adet sağlık ocağı inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi ihalesine sadece yerli firmalar katılabilecek.

TOKİ Denizli Merkez Yeşilköy'e 32 derslikli ilköğretim okulu, Kınıklı'ya 24 derslikli ilköğretim okulu ile altyapı ve çevre düzenlemesinin ihalesi, 22 Aralık 2009 tarihinde saat 10.00'da TOKİ'de gerçekleştirilecek. Konvansiyonel kalıp sistemiyle 1 adet 32 derslikli ilköğretim okulu, 1 adet 24 derslikli ilköğretim okulu ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatının ihalesinde işin süresi yer tesliminden itibaren 550 gün olarak belirlendi. Söz konusu ihaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzincan Tercan'a 50 yataklı hastane, lojman ve jeneratör, trafo binası inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatını yaptıracak. Konvansiyonel kalıp sistemiyle 50 yataklı hastane, lojman ve jeneratör, trafo binası inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesinin ihalesi, 18 Aralık 2009 tarihinde saat 14.30'da TOKİ'de gerçekleştirilecek. Yer tesliminden itibaren bin 80 günlük süreyi kapsayacak olan ihaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

TOKİ Şanlıurfa Yukarıgöklü 2. etaba 76 adet tarımköy konutu, 1 adet 8 derslikli ilköğretim okulu inşaatları, altyapı, çevre düzenlemesi işleri ile isale hattı inşaatları için ihale açtı. İhale, 21 Aralık 2009 tarihinde saat 10.00'da TOKİ'de yapılacak. Konvansiyonel kalıp sistemiyle 76 adet tarımköy konutu, 1 adet 8 derslikli ilköğretim okulu inşaatları ile altyapı, çevre düzenlemesi İşleri ile isale hattı inşaatının ihalesinde işin süresi yer tesliminden itibaren 550 gün olarak belirlendi. İhaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

Öte yandan TOKİ, İzmir Çiğli'ye 80 adet konut, altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatları için ihale açtı. İhale, 23 Aralık 2009 tarihinde saat 14.30'da TOKİ'de yapılacak. Konvansiyonel kalıp sistemiyle 80 adet konut, altyapı ve çevre düzenlemesinin ihalesinde işin süresi yer tesliminden itibaren 500 gün olarak belirlendi. Söz konusu ihaleye sadece yerli firmalar girebilecek.

İHALE ŞARTLARI
Diyarbakır-Ergani'ye konut, Kırşehir-Kaman Hacıpınar ve Çiflikli Mahallesine lise, Bursa Merkez Özlüce'ye lise ve ilköğretim okulu, Bursa Gümüştepe'ye lise, Bursa Orhangazi'ye sağlık ocağı, Denizli Merkez Yeşilköy'e ilköğretim okulu, Kınıklı'ya ilköğretim okulu, Erzincan Tercan'a 50 yataklı hastane, Şanlıurfa Yukarıgöklü 2.etaba tarımköy konutu, ilköğretim okulu, İzmir Çiğli'ye 22660 konut, altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatlarının ihalelerine katılmak isteyenler şartnameyi her iş için ayrı bedel ödeyerek TOKİ'den satın alabilecekler.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, belirtilen ihale tarihlerinde ihale saatine kadar TOKİ'ye anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verilecek. Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşmesi imzalanacak. İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalede katılımcılar teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.
AA


Geri Dön