28 / 03 / 2024

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi başvuruları!

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi başvuruları!

TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi kapsamında toplamda 412 adet konut bulunuyor. Peki, TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi başvuruları ne zaman başlayacak?



Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilecek olan 412 adet konut kuralı olarak satışa sunulacak. 


TOKİ  Adana  Yüreğir Kışla Mahallesi başvuruları!

Kura yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutlar için başvurular, T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri tarafından 23 Ocak - 07 Şubat 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.


Söz konusu müracaatlar; 1) “Şehit Aileleri, Maluller ile Dul ve Yetimlerinin” (Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan Hak Sahibi Belgesi olan ve daha önce Şehit Ailelerine, Maluller ile Dul ve

Yetimlerine açılan faizsiz konut kredisinden yararlanmamış olanlar) başvuruları, 2) En az % 40 Engelli Vatandaşların başvuruları, 3) Diğer Konut Alıcı Adayları başvuruları olmak üzere 3 ayrı kategoride kabul edilecek.


TOKİ Adana Yüreğir Kışla Mahallesi projesindeki dairelerin fiyatları 141 bin 139 TL ile 334 bin 502 TL aralığında değişiklik gösteriyor.


Kura sonucu konut satın alma hakkı kazananlar, sözleşme imzalama aşamasında kendi aralarında becayiş (konut değişikliği) yapabilecekler.


Konut alıcısı, sözleşmenin kurulduğu tarihten itibaren on dört gün içinde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahip.


Satış duyurusu için tıklayın



Geri Dön