16 / 04 / 2024

TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi Konutları kurası yarın!

TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi Konutları kurası yarın!

TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi Konutları kurası yarın gerçekleşecek. Dairelerin tamamının 2+1 olarak dizayn edildiği projede aylık taksitler 238 TL'den başlıyor.



TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi Projesi'nde 75 metrekare büyüklüğe sahip konutlar yer alıyor. Projede 9 bin 700 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. 


TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi Konutları kurası yarın çekilecek. Projede 300 tane daire, emekli vatandaşlar için satışa çıkarılacak. 


238 TL aylık taksitlerle daire sahibi olunabilen  TOKİ  Afyon Merkez Zafer Mahallesi'nde fiyatlar 87 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Konutların 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı TOKİ Afyon Zafer Mahallesi'nde yüzde 12 peşinde kalan bedel için 180 ay, yüzde 20 peşinde ise kalan bedel için 240 ay vade fırsatı sunuluyor. 



Satış duyurusu için tıklayın


Haber Afyon Kurtuluş Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Emeklilere yönelik yaptırılacak 300 adet konutun kura çekimleri yarın saat 10:00' da Afyon Kocatepe Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. 


Toplu Konut İdaresi tarafından 'Emekli Grubu Konut Projesi' için Kanlıca Mahallesi Hıdırlık mevkiinde inşa edilecek 300 adet konutlar için kura çekimi yarın yapılacak. Ev sahibi olmak isteyen 4 bin 588 emeklinin gözü, yarın saat 10.00'da Afyon Kocatepe Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi'nde çekilecek kurada olacak. Toplu Konul İdaresi tarafından 'Emekli Grubu Konut Projesi' için Kanlıca Mahallesi-Hıdırlık mevkiinde inşa edilecek 300 adet konut için 27 Ocak Çarşamba günü "hak sahibi belirleme kurası" çekilecek. 


KURADA ADI ÇIKMAYANLARA PARALARI İADE EDİLECEK 

2+1 şeklinde planlanan konutlar için ön talep başvuruları 9-30 Aralık 2015 tarihleri arasında Halk Bankası yetkili Şubelerine yapıldı. 300 adet konut için 4 bin 588 emeklinin başvuruda bulunduğu bildirildi. Toplu Konut İdaresi tarafından 'Emekli Grubu Konut Projesi' için Kanlıca Mahallesi-Hıdırlık mevkiinde inşa edilecek Kurada adı çıkmayan emeklilerin ödedikleri 500 lira başvuru bedeli ise kendilerine iade edilecek. Konut belirleme kurasını takiben hak sahibi emeklilerle sözleşme imzalanacak. Kasım genel seçimlerinde vaat ettiği projeleri bir bir yerine getirmeye başlayan hükümet, emeklilere yönelik toplu konut projesi çerçevesinde ilk etapta, 17 ilde 4 bin 354 konutun yapılacağını açıklamıştı.


Afyon Kurtuluş Gazetesi


Geri Dön