26 / 04 / 2024

TOKİ Ağrı, Bingöl ve Muş'ta sağlık merkezi ihalesi 11 Aralık'ta!

TOKİ Ağrı, Bingöl ve Muş'ta sağlık merkezi ihalesi 11 Aralık'ta!

Ağrı Doğubeyazıt ve Patnos İlçeleri ile Bingöl Karlıova Viranşehir köyünde 2 hekimlik aile sağlık merkezi ve eczane ile Muş Mercimekkale köyünde 1 adet 3 hekimlik aile sağlık merkezi ve eczane ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi yapılacak...



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ağrı Doğubeyazıt ve Patnos İlçelerinde 1'er adet 2 hekimlik aile sağlık merkezi, Bingöl Karlıova Viranşehir Köyü'nde 1 adet 2 hekimlik aile sağlık merkezi ve eczane ile Muş Merkez Mercimekkale Köyünde 1 adet 3 hekimlik aile sağlık merkezi ve eczane ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi açık ihale usulü ile ihale ediliyor.


T.C Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ANKARA adresinde yapılacak olan ihale 11 Aralık 2012 tarihinde saat 15:00'da başlıyor. İhalede yer tesliminden itibaren 300 iş günü süresi veriliyor. 


İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye EKAP’ta (Elektronik Kamu Alımları Platformu) yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.



Detaylı bilgi için tıklayın


www.toki.gov.tr 


Geri Dön