16 / 04 / 2024

TOKİ'den 'sahtecilik ve dolandırıcılık' açıklaması!

TOKİ'den 'sahtecilik ve dolandırıcılık' açıklaması!

TOKİ, isminin kullanılarak “Konut tapu işlemleri ve diğer detaylar adı altında vatandaşlarımızdan 2 bin TL para talep edildiği“ şeklinde “sahtecilik ve dolandırıcılık” girişimlerine ilişkin açıklama yaptı...



T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ),  TOKİ  isminin kullanılarak “Konut tapu işlemleri ve diğer detaylar adı altında vatandaşlarımızdan 2 bin TL para talep edildiği“ şeklinde “sahtecilik ve dolandırıcılık” girişimlerine ilişkin açıklama yaptı.

TOKİ'nin kamuoyu duyurusu:
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) ismi kullanılarak “Konut tapu işlemleri ve diğer detaylar adı altında vatandaşlarımızdan 2.000 TL para talep edildiği“ şeklinde “sahtecilik ve dolandırıcılık” girişimlerinde bulunulduğu bilgisi edinilmiştir.
      
TOKİ tarafından satışa sunulan konutların ve idaremiz mülkiyetinde bulunan taşınmazlara ait, tapu devir iş ve işlemleri ile ilgili olarak tek yetkili temerküz banka şubeleri (Borç ilişiği devam eden/biten) aracılığı ile yapılmaktadır.
 
Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları için, idaremizin internet sayfası (www.toki.gov.tr), çağrı merkezi (444 86 54), kurumsal sosyal medya hesapları ve yetkili bankalar dışında kimseye itibar etmemeleri, iş ve işlem yapmamaları gerekmektedir.
        
Kamuoyuna önemle duyurulur.
 
Basın Müşavirliği                              
 


Geri Dön