29 / 03 / 2024

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar 2017 başvuruları!

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar 2017 başvuruları!

TOKİ'nin Aksaray Taşpınar Belediye Projesi kapsamında hayata geçirdiği 35 konut açık satışta. Peki, TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar 2017 başvuruları ne zaman sona erecek?



Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Aksaray Taşpınar Belediye Projesi kapsamında B1 tipi 10 adet (2+1) ve C tipi 25 adet (3+1) olmak üzere toplam 35 adet konutun; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuldu. 


Aksaray Taşpınar Belediye Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş Aksaray Merkez Şubesi aracılığıyla olacak.


TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar 2017 başvuruları!

TOKİ Aksaray Merkez Taşpınar 2017 başvuruları 16 Ocak'ta alınmaya başlanmıştı ve başvurular 30 Haziran 2017 tarihine kadar devam edecek. 


Konut seçimini yapan alıcı yukarıda belirlenen alternatifler çerçevesinde peşinatını Aksaray Merkez Şubesine yatırarak Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalayacaklar. 


Konut alıcısı, sözleşmenin kurulduğu tarihten itibaren on dört gün içinde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahip.


Satış duyurusu için tıklayın



Geri Dön