23 / 04 / 2024

TOKİ Ankara-Karacaören kuraları çekildi!

TOKİ Ankara-Karacaören kuraları çekildi!

TOKİ tarafından yapımı gerçekleştirilen Ankara-Karacaören'deki 252 konutun kuraları noter huzurunda çekildi



Altınpark Anfa Konferans Salonu'nda düzenlenen kura programında konuşma yapan  TOKİ  Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca, 252 konut için 873 kişinin başvurduğunu belirtti. Konut sayısının üç katından fazla başvuru yapıldığını ifade eden Karaca, "Kurada kendisine ev çıkmayanlar üzülmesin. TOKİ Ankara'da benzer projeleri hayata geçirmek için çalışmalarını sürdürüyor" dedi.

Kura programının başında, 1999 yılında Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Yusuf Yapmış'ın annesi Zekina Yapmış ile iki gazi doğrudan kura çekerek ev sahibi oldu.

Bu arada Şehit er Yusuf Yapmış'ın kardeşi Ufuk Yapmış, devletin kendilerine sahip çıkmasından memnun olduklarını belirterek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve TOKİ'ye teşekkür etti.

-KONUT ALANLAR HEMEN TAŞINABİLECEK-
Karacaören konutlarından alan vatandaşlar alt ve üst yapı sorunu bulunmayan ve inşaatı bitmiş olan konutlara sözleşmelerin imzalanmasından hemen sonra taşınabilecekler.

Kurada kendisine konut çıkanlar Halkbank Ulus Merkez Şubesine başvurarak 11-20 Kasım tarihleri arasında sözleşme imzalayacaklar.

Konut teslimat aşamasında yüzde 1 oranında KDV alınacak. En ucuzu 56.624, en yükseği 72.324 lira olan TOKİ Karacaören konutlarından alanlar, yüzde 10 peşinat ödemeleri durumunda 96 ay, yüzde 15 peşinat ödemeleri durumunda 108 ve yüzde 20 peşinat ödemeleri durumunda da 120 ay taksit ödeyecekler.
AA


Geri Dön