25 / 04 / 2024

TOKİ Ankara Yenimahalle'de seçim dönemi başlıyor!

TOKİ Ankara Yenimahalle'de seçim dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara İli, Yenimahalle İlçesi toplu konut uygulaması kapsamında 28.03.2011 Pazartesi günü başvuru yapanların konut seçim dönemi başlayacak



C tipi konutlarda asil alıcı olanlar 28 Mart -08 Nisan 2011 tarihleri arasında T.Halk Bankası Yenimahalle şžubesinde sözleşme imzalama ve peşinat yatırma işlemlerini gerçekleştirecek.

B2 tipi konutlara başvuruda bulunanlar, konut sayısından az başvuru olması sebebiyle, kuraya girmeden konut alma hakkı kazanmış olup İdarece ilan edilecek tarih ve saatte konut seçim ve sözleşme imzalama işlemlerini gerçekleştirecek.

B2 tipi 148 konuta ise 53 başvuru olduğundan dolayı, konut seçim ve sözleşme imzalama programı hazırlandı. B2 tipine başvuranlar hazırlanan programa göre konutlarını seçerek sözleşme imzalayacaklardır. 11-13 Nisan 2011 tarihleri arasında işlem yapacaklar.

B2 tipine başvuranlar, programa göre kendisine bildirilen günde, fakat kendi seçim sırası geçtikten sonra, farklı bir saatte seçim yapmak üzere gelirse, o gün için belirlenen alıcılar işlemlerini tamamladıktan sonra seçim yaparak sözleşme imzalayacaklar. Kendisine bildirilen günden daha sonraki günlerde sözleşme imzalama işlemleri bitmeden işlem yapmak üzere gelirse, o gün için belirlenen alıcılar işlemlerini tamamladıktan sonra seçim yaparak sözleşme imzalayacaklardır. B2 tipi konutlara başvuranlar 15 Nisan 2011 tarihi mesai bitimine kadar işlem yapmazlar ise konut alma haklarını   kaybedecekler.

Detaylı kura listesi için tıklayınız

Detaylı satış duyurusu için tıklayınızDetaylı fiyat listesi için tıklayınız


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com


Geri Dön