29 / 03 / 2024

TOKİ-BGC konutları başvuruları başladı!

TOKİ-BGC konutları başvuruları başladı!

Bursa Gazeteciler Cemiyeti konutları projesinde sona gelindi. Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Başkanı Nuri Kolaylı yaptığı açıklamada Merinos AKKM Orhangazi Salonu'nda üyeleri konut projesi hakkında bilgilendirdi.




Bursa Gazeteciler Cemiyeti konutları projesinde sona gelindi. Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Başkanı Nuri Kolaylı, Merinos AKKM Orhangazi Salonu'nda üyeleri konut projesi hakkında bilgilendirdi. Konut projesinin yer konusunda yapılan büyük uğraşların ardından başvuruların alınması sürecine gelindiğini belirten BGC Başkanı Nuri Kolaylı, "Bu süreçte bizlere destek veren Başbakan Yardımcımız Bülent Arınç'a, Bursa Valisi Münir Karaloğlu'na, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye, desteği olan bürokrat, meclis üyesi ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yunuseli'de yapılan konut projesinde başvurular 21 Nisan 2014'te sona erecek. Başvurular yapıldıktan sonra  TOKİ  tarafından ihaleye çıkarılacak olan proje, temel atımından itibaren 15 ayda teslim edilecek" dedi. 


TALEP ALIMLARI BAŞLADI 

TOKİ-Bursa Gazeteciler Cemiyeti Evleri projesinin 2+1 ve 3+1 daire şeklinde olacağını ifade eden Başkan Kolaylı, "2+1 konutlar için toplam bedel 93 bin lira olacak. Bu bedelin 4 bin lirası başvuru bedeli, 7 bin 160 lirası ise inşaatın yüzde 40'ı tamamlandıktan sonra ödenecek. Kalan miktar 180 ay vade ile 455 lira taksitle konut teslim alındıktan sonra ödenecek. 3+1 dairelerde ise, toplam 132 bin lira olacak. 6 bin lira başvuru bedeli ve 13 bin 800 lira inşaatın yüzde 40'ı tamamlandıktan sonra ödenecek. 120 ay vadeli konutun taksiti 935 lira olacak ve ihale yapılmasının ardından taksit ödemesine başlanacak. 2+1 konutlar brüt 74,76 metrekare, 3+1 konutlar brüt 106,31 metrekare olacak" diye konuştu. 


Bursa Hayat


Geri Dön