20 / 04 / 2024

TOKİ İskenderun Konutları başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ İskenderun Konutları başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ İskenderun Konutları başvuruları bugün başlıyor. Toplamda 4 bin 500 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 15 yıla varan vade imkanı sağlanıyor.



İskenderun Toplu Konutları İskenderun Belediye Başkanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliğinde hayata geçiriliyor. Projede yer alacak 4 bin 500 konut satışa sunuluyor. 


TOKİ İskenderun Konutları başvuruları bugün başlıyor. Başvuru işlemlerini İskenderun Belediyesi Sanat Merkezi' nde (Eski Nikâh Salonu) belediye görevlilerinin kabul edileceği projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. 


İskenderun  TOKİ  Evleri için taksit ödemelerine teslimden sonra başlanacak. 15 yıl vade fırsatı ile konut sahibi olunabilen proje 450 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilecek. 


Sosyal konut niteliğinde ve alt gelir grubuna özel olarak satışa çıkarılan TOKİ İskenderun Konutlarına başvuruda bulunabilmek için; konut uygulamasının yapılacağı yerleşim biriminde en az 1 yıldır ikamet ediyor olmak ya da uygulama yapılan ilçe nüfusuna kayıtlı olmak, alt gelir grubu kapsamında başvuruda bulunacak hane halkı aylık gelirinin 3.200 TL altında olması gerekiyor. 



Geri Dön