26 / 04 / 2024

toki iskenderun konutları

toki iskenderun konutları

İskenderun Belediye Meclisi, Şubat ayı gündem toplantısını dün gerçekleştirdi. Toplantıda, TOKİ İskenderun 1. Etap Konutları'nın Aralık'ta teslim edileceği açıklandı.

İskenderun'da TOKİ dönemi başlıyor!

İskenderun’un en önemli projelerinden biri olan TOKİ evleri, hayata geçiyor. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in zverili çalışmaları sonucun da startı verilen TOKİ evleri için belediye sanat merkezi önünde talep alma töreni düzenlendi

TOKİ İskenderun konutları için müracaatlar bugün!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, verdiği sözleri tek tek yerine getiriyor. Halkın geleceğini inşa edecek olan (Toplu Konut İdaresi) TOKİ evleri için bugün düzenlenecek olan törenle müracaatlar alınacak.

TOKİ İskenderun Konutları başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ İskenderun Konutları başvuruları bugün başlıyor. Toplamda 4 bin 500 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 15 yıla varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ İskenderun başvuruları yarın başlıyor!

İskenderun Belediyesi kentin imarında önemli bir proje olan Toplu Konut İdaresi(TOKİ) evleri için start veriyor. Vatandaşların talep başvuruları için başlama töreni yarın saat:14.00’de yapılacak

TOKİ Besni konutlarında teslimler başlayacak!

AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile TOKİ tarafından hayata geçirilen Besni’de yapımı gerçekleştirilen ancak teslimi bir türlü yapılmayan TOKİ konutlarında mutlu sona gelindiğini dile getirdi.

TOKİ Zonguldak konutlarının hak sahipleri belirlendi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından hayata geçirilen TOKİ Zonguldak konutlarının hak sahipleri belirlendi. Proje kapsamında 395 konut sahibini buldu...

TOKİ Ödemiş konutlarında çalışmalar hızlandı!

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’in girişimleriyle TOKİ tarafından ilçede inşa edilecek konutlar için çalışmalara hız verildi. Ahrandı Tepesi eteklerinde yapılacak 500 konut için şantiye kuruldu.

TOKİ Antalya Konutları'na başvurular başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ tarafından turizm çalışanlarının ev sahibi olması için hayata geçirilecek konutlarda başvurular başladı. 606 TL'den başlayan fiyatlarla satılacak konutların başvuru süresi 31 Temmuz'a kadar.

TOKİ Silivri Konutları ne zaman satışa çıkacak?

TOKİ Silivri'deki yeni projesini satışa çıkarıyor. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı TOKİ Silivri Konutları ne zaman satışa çıkacak?

TOKİ Soma Konutları teslim ediliyor!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan "Soma'daki maden faciasında ölen kardeşlerimizin ailelerine yönelik inşa ettiğimiz konutlarımızı önümüzdeki birkaç hafta içinde teslim etmiş olacağız" dedi.

TOKİ Gemlik Konutları'nın temeli atıldı!

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu TOKİ'nin Gemlik ilçesinde hayata geçireceği konutların temel atma törenine katıldı.

TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018!

TOKİ, 81 ilde emeklileri ev sahibi yapmak için konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İşte, TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018..

TOKİ Nusaybin Konutları yeni yılda teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör mağdurları için TOKİ'ye yaptırılan konutların inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Kastamonu TOKİ Roman Konutları'nın anahtar teslimi yapıldı!

Kastamonu Araç İlçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Roman Konutları projesindeki dairelerin anahtar teslimleri yapıldı. 

TOKİ Darende Konutları'nın yarısı tamamlandı!

TOKİ Malatya Darende'ye 253 yeni konut kazandırıyor. TOKİ Darende Konutları projesinde inşaatın yarısı tamamlandı.

TOKİ Çorum Konutları'nın ihalesi yapıldı!

TOKİ'nin Çorum'da hayata geçireceği 699 konutun ihalesi dün gerçekleştirildi. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar yer alıyor.

TOKİ Efendibey Konutları satışta!

Niğde Belediyesi ve Toplu Konut İdaresinin birlikte yürüttüğü Efendibey Mahallesi Kentsel dönüşüm projesindeki hak sahiplerinden kalan konutlar kura usulüyle satışa sunuluyor.

toki iskenderun konutları Haberi

toki iskenderun konutları

İskenderun Belediye Meclisi, dün yaptığı toplantı ile şubat ayı gündemini görüşmeye başladı. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil başkanlığında toplanan Meclis, 2017 Yılı Ücretler Tarifesinin 775 sayılı yasaya göre verilecek tapulardan arsa bedelinin metrekaresi ücretini Plan Bütçe Komisyonuna; 1. Mıntıka 2113 nolu parselede 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifini de İmar Komisyonuna sevk ederken, tekniker olarak çalıştırılan sözleşmeli personelin mühendislik fakültesini bitirmesi üzerine mühendis statüsünde sözleşmeli çalışmasını da oy birliği ile kabul etti. Meclis toplantısında konuşan İskenderun Belediye Başkanı Dingil, halka hizmet için çalıştıklarını belirterek, "Kentin dört bir yanında çalışmalarımız devam ediyor. Yol, kaldırım asfalt çalışmalarımız sürüyor. Feyezan Kanalı Projesinde 1. etap çalışmaları bitmek üzere. Kısa bir süre sonra DSl'ye teslim edilecek ve ardından ikinci etap çalışmaları başlayacak. TOKİ...