19 / 04 / 2024

toki Bursa Gazeteciler Cemiyeti başvuruları

toki Bursa Gazeteciler Cemiyeti başvuruları

Bursa Gazeteciler Cemiyeti konutları projesinde sona gelindi. Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Başkanı Nuri Kolaylı yaptığı açıklamada Merinos AKKM Orhangazi Salonu'nda üyeleri konut projesi hakkında bilgilendirdi.

TOKİ Bursa Gazeteciler Konutları'nda meslek erbapları bir arada!

Yunuseli TOKİ Bursa Gazeteciler Cemiyeti Konutları mahalle konseptinde hayata geçiriliş bir proje. Projede yaşayan vatandaşlar yeşille iç içe, samimi, konforlu ve keyifli bir yaşam sürüyor…

TOKİ Bursa Osmangazi Yunuseli sözleşmeleri bugün imzalandı!

TOKİ ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) imzasıyla Bursa Osmangazi İlçesi'nde hayata geçirilen 452 konutun sözleşmeleri bugün imzalandı.

Toki Bursa Hamitler 1. Etap başvuruları ne zaman başlayacak?

Toki Bursa Hamitler 1. Etap projesinin stoklarında yer alan 1 adet konut kurasız olarak satılıyor. Peki, Toki Bursa Hamitler 1. Etap başvuruları ne zaman başlayacak?

Toki Bursa Hamitler 1. Etap altgelir grubu başvuru günü!

Toki Bursa Hamitler 1. Etap altgelir grubu projesindeki 1 adet konut kurasız olarak satılacak. İşte, Toki Bursa Hamitler 1. Etap altgelir grubu başvuru günü...

Toki Yunuseli BGC evleri kurası!

TOKİ ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti ortaklığı imzasıyla hayata geçirilen 452 konut için kuralar yarın çekilecek. İşte, Toki Yunuseli BGC evleri kurası..

Bursa Yunuseli Basın Sitesi TOKİ kura 2016!

TOKİ ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti'nin imzasıyla hayata geçirilecek olan 452 konut için geri sayım başladı. İşte, Bursa Yunuseli Basın Sitesi TOKİ kura 2016 tarihi..

TOKİ Bursa'da gazeteciler için konut inşa ediyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) işbirliğiyle Bursa-Osmangazi ilçesinin Yunuseli Mahallesinde Basın Mensupları için yapılan projenin inşaatı devam ediyor.

Bursa Yunuseli'de TOKİ gazeteci konutları yükseliyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) işbirliğiyle Bursa-Osmangazi ilçesinin Yunuseli Mahallesinde Basın Mensupları için yapılacak 452 konutun inşaatı hızla devam ediyor.

TOKİ Bursa’da gazetecilere 452 konut yapacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) ile basın mensupları için yürüttükleri konut projesinin Türkiye için model olacağını bildirdi.

TOKİ Bursa Gazeteciler Cemiyeti Konutları'nın temeli atıldı!

Arınç, Yunuseli Mahallesi'nde, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) işbirliğiyle yapılacak konutların temel atma törenine katıldı.

Bursa Gazeteciler Cemiyeti Evleri'nin temeli 9 Mayıs'ta atılacak!

Toplu Konut İdaresi tarafından Bursa Gazeteciler Cemiyeti için Yunuseli Mahallesi'nde inşa edilecek olan BGC Evleri'nde hafriyat çalışmaları başladı. Konutların temel atma töreni 9 Mayıs 2015 Cumartesi günü gerçekleşecek.

TOKİ, Bursalı gazeteciler için konut inşa edecek!

Bursalı gazetecilerin ev hayali sonunda gerçek oluyor. Bursa Gazeteciler Cemiyeti ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi arasında yapılan işbirliği sonucu 452 Bursalı gazeteci konut almak için müracat etti.

TOKİ, Bursalı gazeteciler için 452 konut inşa edecek!

Bursalı gazetecilerin ev hayali sonunda gerçek oluyor. Bursa Gazeteciler Cemiyeti ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi arasında yapılan işbirliği sonucu 452 Bursalı gazeteci konut almak için müracat etti...

toki Bursa Gazeteciler Cemiyeti başvuruları Haberi

toki Bursa Gazeteciler Cemiyeti başvuruları


Bursa Gazeteciler Cemiyeti konutları projesinde sona gelindi. Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Başkanı Nuri Kolaylı, Merinos AKKM Orhangazi Salonu'nda üyeleri konut projesi hakkında bilgilendirdi. Konut projesinin yer konusunda yapılan büyük uğraşların ardından başvuruların alınması sürecine gelindiğini belirten BGC Başkanı Nuri Kolaylı, "Bu süreçte bizlere destek veren Başbakan Yardımcımız Bülent Arınç'a, Bursa Valisi Münir Karaloğlu'na, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye, desteği olan bürokrat, meclis üyesi ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yunuseli'de yapılan konut projesinde başvurular 21 Nisan 2014'te sona erecek. Başvurular yapıldıktan sonra TOKİ tarafından ihaleye çıkarılacak olan proje, temel atımından itibaren 15 ayda teslim edilecek" dedi. 


TALEP ALIMLARI BAŞLADI 

TOKİ-Bursa Gazeteciler Cemiyeti Evleri projesinin 2+1 ve 3+1 daire şeklinde olacağını ifade eden Başkan Kolaylı, "2+1 konutlar için toplam bedel 93...