24 / 04 / 2024

TOKİ, Bursalı gazeteciler için 452 konut inşa edecek!

TOKİ, Bursalı gazeteciler için 452 konut inşa edecek!

Bursalı gazetecilerin ev hayali sonunda gerçek oluyor. Bursa Gazeteciler Cemiyeti ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi arasında yapılan işbirliği sonucu 452 Bursalı gazeteci konut almak için müracat etti...



Bursalı gazetecilerin ev hayali sonunda gerçek oluyor. Bursa Gazeteciler Cemiyeti ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi arasında yapılan işbirliği sonucu 452 Bursalı gazeteci konut almak için müracat etti. Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a teşekkür ederek, "Konutların klasik  TOKİ  modeli dışında Bursa yöresel mimarisine uygun yapılacak olması meslektaşlarımızın mutluluğunu arttırdı" dedi. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursa Gazeteciler Cemiyeti'nin başarılı gazeteciler ödül töreninde müjdeyi verdi. Bursa'da görev yapan gazetecilerin ev sahibi olması amacıyla BGC Başkanı Nuri Kolaylı'nın yoğun çaba harcadığını ifade eden Başbakan Yardımcısı Arınç, "Sayın Kolaylfyı kutluyorum. Çok önemli bir işe başarıyla imza atıyor. Bursa'daki gazeteci dostlarımıza 452 daire yapımında Kolaylı'nın gayretleri sayesinde son aşamaya gelindi. İnşallah 2016 yılının Nisan ayında evlerinize çok uygun koşullarda sahip olacaksınız, şimdiden hayırlı olsun diyorum" dedi. Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı da, uygulama projesinin hazır olduğunu ihalenin Ağustos ayında yapılacağını, 2 aylık süreç sonunda Eylül ayında yer teslimi olacağını kaydederek, "Nisan 2016'da teslimat yapılacak. 

TOKİ, projede Bursa yöresel mimarisine uygun olarak farklılık meydana getirecek. Bu konuda Cemiyetimiz ile TOKİ işbirliği yapacak. Yani meslektaşlarımızın konutları klasik TOKİ modeli dışında olacak. Bu konuda katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu. Bursalı gazeteciler 2+1 dairelere 93 bin, 3+1 dairelere de 132 bin liraya 120 ve 180 ay taksitle sahip olacaklar. 



Adana Günaydın



Geri Dön