28 / 03 / 2024

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu kura günü!

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu kura günü!

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu projesinin stoklarında yer alan 12 adet konutun kura çekimi için geri sayım başladı. İşte, TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu kura günü...



12 adet konutun kuralı olarak satşa sunulduğu  TOKİ  Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu başvuruları, 31 Ekim – 04 Kasım 2016 tarihleri arasında T. Halk Bankası A.Ş. Bursa Gürsu Şubesi aracılığı ile alındı. 


TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu projesindeki konutlar yüzde 12 peşinat 180 ay vade veya yüzde 20 peşin 240 ay vade alternatifleri ile satışa sunulmakta. 


TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu kura günü!

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu kura günü 25 Kasım 2016 olarak belirlendi. Projedeki dairelerin fiyatları 49 bin 429 TL ile 73 bin 989 TL aralığında değişiyor. 


TOKİ Bursa Gürsu projesinden ev sahibi olmak isteyenlerin Bursa İl sınırları içerisinde son 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekiyor. 


Başvuru sahiplerinin kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine T.C. sınırları dahilinde tapuda kayıtlı herhangi bir bağımsız gayrimenkulün bulunmaması (Başvuru sahibinin

hisseli olarak sahip olduğu gayrimenkuller hariç) gerekiyor. 



Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön