29 / 03 / 2024

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu kura!

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu kura!

12 konutun kuralı olarak satışa sunulduğu TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. İşte, TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu kura tarihi..



TOKİ'nin Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında hayata geçirdiği projenin stoklarında yer alan 12 adet konut kuralı olarak satışa sunuluyor. 


TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu projesindeki konutlar,  yüzde 12 peşinat 180 ay vade veya yüzde 20 peşin 240 ay vade alternatifleri ile satışa sunuluyor. 


TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu'ndaki daireler anahtar teslimli olarak yapılacak. Konut alıcısı, sözleşmenin kurulduğu tarihten itibaren on dört gün içinde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahip.


Konut alıcısı, Gayrimenkul’ün fiili tesliminden evvel teslim süresi içerisinde herhangi bir gerekçe göstermeden sözleşmeden dönme hakkına sahip.


TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu kura!

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu projesindeki dairelerin fiyatları 49 bin 429 TL ile 73 bin 989 TL ile arasında değişiklik gösteriyor.  TOKİ  Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu kura çekim tarihi 18 Kasım 2016 olarak belirlendi. 


Satış duyurusu için tıklayın




Geri Dön