09 / 05 / 2024

TOKİ Çorum'daki projelerine hız kazandırdı!

TOKİ Çorum'daki projelerine hız kazandırdı!

Çorum merkez ve ilçelerinde önemli projeler gerçekleştiren TOKİ yürütülen projelere hız kazandırdı. TOKİ Çorum'da proje ve ihale çalışmaları devam eden 920 konut ile birlikte 4 bin 628 konut rakamına ulaşacak.



TOKİ, ilçelerde uygulamaya koyduğu projeleri ile piyasa koşullarında konut sahibi olamayan dar gelirli vatandaşları düşük taksit ve uzun vade seçenekleri ile konut sahibi yapmayı hedefliyor.

 

Çorum'daki çalışmalarını yoğunlaştıran TOKİ, proje ve ihale çalışmaları devam eden 920 konut ile birlikte 4 bin 628 konut rakamına ulaşacak. Başlatılan uygulamaların toplam yatırım bedeli yaklaşık 276 milyon lirayı buldu. 


TOKİ'nin Çorum'da ayrıca 2 ilköğretim okulu, 2 lise, 4 cami, 5 spor salonu, 4 ticaret merkezi, 2 kütüphane, 2 sağlık ocağı, sosyal tesis, kamu hizmet binası, engelsiz yaşam merkezi, 2 sevgi evi (13 bina), 3 bekçi kulübesi, Sosyal Güvenlik Kurumu il binası, 2 hastane uygulaması bulunuyor. 


İLÇELERDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR 

Merkezin yanı sıra  TOKİ  tarafından Osmancık, Sungurlu, Alaca, Dodurga, Kargı, İskilip, Boğazkale, Ortaköy, Bayat, Uğurludağ ve Mecitözü ilçelerinde de yürüttüğü projeler de büyük bir hızla sürdürülüyor.


Haber Vaktim


Geri Dön