19 / 04 / 2024

TOKİ Denizli Çameli'de talep toplayacak!

TOKİ Denizli Çameli'de talep toplayacak!

Denizli Genelinde ve Çameli'de Bakan Zeybekçi'nin girişimi ile başlatılan TOKİ Konutları projesi arsası imar planı hazırlandı.



Denizli Genelinde ve Çameli'de Ekonomi Bakanı Nihat ZEYBEYCİ'nin girişimi ile başlatılan  TOKİ  Konutları projesi arsası imar planı hazırlandı. Çameli'de TOKİ talep toplamaya başlayacak.


Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN: "Sn Bakanım Nihat ZEYBEKCİ sn Valim Dr Ahmet ALTIPARMAK TOKİ Başkanımız M. Ergün TURAN, Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman ZOLAN ve İlçe Kaymakamımız Onur ÖZAYDIN ılce Başkanımız Tanju GÖKÖZ ile Beraber Denizli'de yaptığımız toplantı sonunda İlçemize yapılacak TOKİ Konutları ile ilgili nihai karar verildi. Çameli manzaralı çok güzel bir toplu konut çalışması olacak, ilçemize hayırlı olsun. En kısa zamanda Talep alınmaya başlanacaktır. Başta Sn Bakanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim." ifadesinde bulundu.


Çameli TOKİ Konutları: Her yapı 6 kattan ve her bir katta 4 daire olacak şekilde 264 daire ve her bir daire 120 m2 olarak düzenlenmiştir.


Acıpayam Postası


Geri Dön