27 / 04 / 2024

TOKİ Denizli Merkezefendi kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Denizli Merkezefendi kura sonuçları açıklandı mı?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Denizli Merkezefendi projesi kapsamında inşası süren 1083 konutun kura çekilişi yapıldı.



TOKİ Denizli Merkezefendi projesi kapsamında inşası süren 1083 konutun hak sahipleri yapılan kura ile belirlendi.

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan habere göre, kura töreni Denizli Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda noter huzurunda gerçekleştirildi.

Toplam 5 bin 540 vatandaşın başvuru yaptığı projede konut sahibi olan vatandaşlar büyük sevinç yaşadı. Senelerdir ev sahibi olma hayaliyle yaşadıklarını söyleyen vatandaşlar, hayallerinin gerçekleştirmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Toplam 2 bin 281 konutun yapılacağı projedeki konutlar yatay mimari anlayışıyla zemin+4, zemin+5, zemin+6 olarak 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon planında inşa ediliyor.

Alt gelir grubuna yönelik satışa sunulup bugün kurası çekilen 1083 konut 507 TL’den başlayan taksitlerle yüzde 12, yüzde 20 peşinat ve 180, 240 ay vade seçenekleri ile satışa sunuldu. Orta gelir grubuna yönelik satışa çıkarılan 1198 konutun kurası ise bugün çekilecek.

Yenilediği konut üretim anlayışı doğrultusunda yatay ve yerel mimari yaklaşımla konut hayata geçiren TOKİ’nin, Denizli Merkezefendi konutları da bu anlayışla inşa ediliyor.
 


Geri Dön