29 / 03 / 2024

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü başvuru şartları!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü başvuru şartları!

Kura çekiminin 22 Nisan 2016 tarihinde yapılması planlanılan projede daire tipleri 2+1 olarak tasarlandı. Projede 240 aya varan vade sağlanıyor. İşte TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü başvuru şartları...



Başvuru döneminin 14 Mart Pazartesi günü ile 31 Mart Perşembe günü arasında gerçekleşeceği  TOKİ  Eskişehir Tepebaşı'nda başvuru bedeli olarak 500 TL kabul edilecek. Projede fiyat listesi ihaleden sonra açıklanacak.


TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli Konutları'nda seçenekler 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede toplam 250 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı.


Başvuru işlemlerinin T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’ nin Eskişehir ilinde bulunan yetkili şubeleri tarafından yürütüleceği TOKİ Eskişehir Tepebaşı Konutları kura çekilişi 22 Nisan 2016 tarihinde gerçekeleşecek.


TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü'nde ödeme planına göre yüzde 12 peşinatta 180 ay vade veya yüzde 20 peşinat sağlandığında kalan tutarı 240 ay şeklinde vadelendiriliyor.


TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü başvuru şartları!

Projeye başvuru yapabilmek için, başvuru sahibinin;

1. T.C. vatandaşı olması,

2. Projenin bulunduğu il /ilçe sınırları içerisinde 1 yıldan az olmamak koşulu ile ikametediyor olması veya projenin bulunduğu il veya ilçe nüfusuna kayıtlı olması,

3. Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve Toplu Konut İdaresindenkonut kredisi kullanmamış olması,

4. Kendisine eşine ve/veya velayeti altındaki çocuklara ait tapuda kayıtlı kat irtifaklı /kat mülkiyetli bağımsız bir bölümünün veya müstakil bir konutunun (tarla,bağ, bahçe,köy evi ve işyeri hariç) olmaması,

5. Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 3.200 TL olması gerekmektedir (Başvurusahibinin ve eşinin gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 3.200 TL olması gerekmektedir.) (İstanbul ilinde gelir şartı 3.700 TL olarak uygulanacaktır.).

6. Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adınayalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir.

7. Vefat eden emeklinin emekli olmayan eşi de başvuru yapabilir. ( Vefat eden emeklinin aylık maaşını alan kızları hariç) 



Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön