19 / 03 / 2024

TOKİ indirim kampanyası başladı!

TOKİ indirim kampanyası başladı!

TOKİ tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik her yıl gerçekleştirilen indirim kampanyasının ikincisi bugün itibariyle başladı.



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik her sene yapılan indirim kampanyasının ikincisi bugün başladı.

TOKİ'nin gerçekleştirdiği ikinci indirim kampanyasından satışları 2017'nin Haziran ayı sonuna kadar yapılmış ve geri ödeme taksiti 2017 yılı Haziran ayı sonuna kadar başlamış olan konut ve iş yerleri sahipleri yararlanabilecek.

Yüzde 24 indirim sağlanan ikinci indirim kampanyasından bütün borç bakiyesini kapatamayacak vatandaşlar da yararlanma hakkına sahip olacak. Borcun tamamını kapatamayacak vatandaşlar borç bakiyesinin yüzde 25’inden az olmamak kaydıyla yaptıkları peşin ödemelerde yüzde 24 indirim kampanyasından yararlanabilecek.

Kampanyadan yararlanmak isteyen konut ve iş yeri alıcılarının 19 Ekim 2018 tarihine kadar ilgili bankaya başvuru yapmaları yeterli oluyor.

TOKİ'nin bugün başlayan ikinci indirim kampanyasından yaklaşık olarak 192 bin konut ve işyeri alıcısının faydalanması bekleniyor. 

8 soruda  TOKİ  indirim kampanyası 2018!


Geri Dön