16 / 04 / 2024

TOKİ indirim kampanyası başvuruları devam ediyor mu?

TOKİ indirim kampanyası başvuruları devam ediyor mu?

TOKİ'nin borcunu peşin ödeyerek, tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri sahipleri için hayata geçirdiği kampanya için başvurular 23 Şubat'ta başladı. Peki TOKİ indirim kampanyası başvuruları devam ediyor mu?



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 2015 yılı indirim kampanyası kapsamında yüzde 20 indirim uygulanıyor. Kampanyadan borcunu peşin ödeyerek, tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri sahipleri yararlanabiliyor.


TOKİ indirim kampanyasına başvuruda bulunabilmek için Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halk Bankası ve ING Bank borçların peşin olarak ödenmesi yeterli oluyor. 


Konut ve işyeri sahiplerinin başvuru tarihi itibariyle idareye ödemekle yükümlü oldukları aidat, emlak vergisi gibi herhangi bir borçlarının bulunmaması gerekiyor. 


2015  TOKİ  indirimi kapsamında konut ve işyeri sahipleri için; geri ödemelerinin devam etmesi, geri ödeme taksiti 2012 sonuna kadar başlamış olması, satışları 2012 yılı sonuna kadar gerçekleşmiş olması gibi şartlar aranıyor.


TOKİ indirim kampanyası başvuruları devam ediyor mu?

TOKİ 2015 indirim kampanyası 23 Şubat itibariyle başladı ve kampanyaya 16 bin 500'ü aşkın kişi başvuruda bulundu. Yüzde 20 indirim kampanyası için başvurular bugün sona erecek. 



Geri Dön