24 / 04 / 2024

TOKİ indirim kampanyası başvuruları nasıl yapılıyor?

TOKİ indirim kampanyası başvuruları nasıl yapılıyor?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı imzası taşıyan kampanya kapsamında borçlarını peşin ödeyecek kişilere yüzde 20 oranında indirim sağlanacak. Peki TOKİ indirim kampanyası başvuruları nasıl yapılıyor?



TOKİ indirim kampanyası başvuruları 23 Şubat Pazartesi günü başlayacak ve 19 Mart 2015 tarihine kadar devam edecek. Kampanya kapsamında borçlarını peşin ödeyenler için yüzde 20 indirim uygulanacak.


Borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcıları belli miktarda indirim oranlarından faydalanabilecek. Başvuru tarihlerini kaçıranlar söz konusu indirimden yararlanamayacak.


TOKİ yüzde 20 indirim kampanyasından satışları 2012 yılı sonuna kadar gerçekleştirilen, geri ödemeleri devam eden, geri ödeme taksiti 2012 sonuna kadar başlamış olan konut ve işyeri sahipleri faydalanabiliyor. Vadesi 12 ay ve daha az olan projeler ise indirim kampanyasına dahil olmayacak.


TOKİ indirim kampanyası başvuruları nasıl yapılıyor?

TOKİ indirim kampanyasına başvuruda bulunabilmek için kişilerin bankalara gidip borçlarını kapatmaları gerekiyor. Ödemeler Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halk Bankası ve ING Bank aracılığıyla yapılıyor. 


Geri Dön