25 / 04 / 2024

TOKİ indirim kampanyası bugün sona eriyor!

TOKİ indirim kampanyası bugün sona eriyor!

Başvuruların 24 Nisan tarihi itibariyle başladığı TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası bugün itibariyle sona eriyor.




Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarına yönelik olarak her sene yapılan yüzde 20 indirim kampanyası bugün itibariyle sona eriyor.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Ergün Turan, borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyen konut ve işyeri alıcılarından gelen yoğun talep sebebiyle geri ödemeleri süren gayrimenkuller için indirim kampanyası düzenlendiğini belirtti.

TOKİ indirim kampanyası bugün sona eriyor!

TOKİ Başkanı Turan konuyla ilgili olarak, indirim kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşlar için banka kredisini 120 ay vade imkanı ile 0,99 faiz oranından kullanabileceklerini de sözlerine ekledi.

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası için başvurular 24 Nisan itibariyle başladı. Kampanyadan satışları 2016 yılı sonuna kadar yapılmış ve geri ödeme taksiti 2016 sonuna kadar başlamış olan konut ve iş yerleri sahipleri yararlanabiliyor.

TOKİ'nin indirim kampanyası kapsamına alınan projelerdeki konut ve iş yeri alıcılarının başvuru tarihi itibarıyle Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na ödemekle yükümlü oldukları aidat, emlak vergisi gibi herhangi bir borcunun bulunmaması gerekli.


Geri Dön