16 / 04 / 2024

TOKİ indirim kampanyasında anlaşmalı bankalar 2015!

TOKİ indirim kampanyasında anlaşmalı bankalar 2015!

TOKİ, borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarının beklediği indirim kampanyasını başlattı. Peki,TOKİ indirim kampanyasında anlaşmalı bankalar 2015 hangileridir? İşte yanıtı..



TOKİ indirim kampanyasında anlaşmalı bankalar 2015!

TOKİ, borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarının beklediği indirim kampanyasını başlattı. Söz konusu kampanya kapsamında, borçlarını peşin ödeyeceklere yüzde 20 indirim uygulanacak


Yüzde 20'lik indirim kampanyası için başvurular 23 Şubat - 19 Mart 2015 tarihleri arasında yapılabilecek.


Bu tarihten sonra yapılacak borç kapatmalarında söz konusu indirim oranından yararlanılması mümkün olmayacak.


İndirim uygulaması kapsamına alınan projelerdeki konut ve işyeri alıcılarının başvuru tarihi itibarıyla İdareye ödemekle yükümlü oldukları aidat, emlak vergisi gibi herhangi bir borçlarının bulunmaması gerekiyor.


Kampanyadan, satışları 2012 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksiti 2012 yılı sonuna kadar başlamış, geri ödemeleri hâlihazırda devam eden, konut ve işyerleri sahipleri yararlanacak. Vadesi 12 ay ve daha az kalan projeler indirim kampanyasına dâhil edilmedi.


Geçen yıllarda da yapılan kampanyalarda TOKİ'nin anlaşmalı olduğu bankalar arasında Ziraat Bankası, Finansbank, Garanti Bankası, Halk Bankası, İş Bankası, Vakıflar Bankası, Yapı Kredi Bankası, Denizbank, Türk Ekonomi Bankası ve Akbank bulunuyordu.


TOKİ devir koşulları!


Işıl Seren KESKİN/Emlakkulisi.com



Geri Dön