27 / 04 / 2024

toki anlaşmalı bankalar

toki anlaşmalı bankalar

TOKİ, borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarının beklediği indirim kampanyasını başlattı. Peki,TOKİ indirim kampanyasında anlaşmalı bankalar 2015 hangileridir? İşte yanıtı..

İş Bankası'ndan flaş açıklama! Son değişiklik yanlış anlaşıldı, bankaların istediği oldu

İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu’nun (BDDK) bankaların net döviz pozisyonunun öz kaynakları içindeki payına ilişkin üst sınırı yüzde 20'den yüzde 5'e çeken düzenlemenin eksik ve yanlış anlaşıldığını belirtti.

Online olarak imar barışı ödemesi nasıl yapılır? 

İmar barışı ödemeleri online olarak kolay bir şekilde yapılabiliyor. Bu ödemeler anlaşmalı bankalar üzerinden kolay bir şekilde yapılıyor. İşte online olarak imar barışı ödeme adımları...

Rusya'da ipotekli konut almak için yapılan anlaşmalı evlilikler rekor kırdı!

Rusya Noterler Odası, pandeminin gölgesinde geçen 2020'de anlaşmalı evlilik yapanların sayısının bir önceki yıla kıyasla yüzde 26 arttığını belirtti. Ülkede en çok ipotekle konut almayı planlayan çiftler anlaşmalı evlilik yapıyor.

Emlak vergisi ödemeleri ne zaman sona erecek?

Her yıl iki eşit taksit şeklinde ödenen emlak vergisi ödemesi anlaşmalı bankalar üzerinden alınıyor. Peki konut ya da iş yeri sahibi olanların ödemekle yükümlü olduğu emlak vergisi ödemeleri ne zaman sona erecek?

Konut kredilerinde düşük faiz fırsatı!

Bankalar uygun faiz oranlı konut kredileri kampanyalarını müşterilerin hizmetine sunuyor. İşte Ziraat, Halkbank, Vakıfbank 0.79 faizli anlaşmalı projeler için konut kredisi kampanyaları... 

Mal paylaşım davası ne zaman açılabilir?

Posta yazarı Tamer Heper, okuyucusunun '3 yıl önce anlaşmalı boşandım. Eski eşim daha sonra bir gerekçe göstererek veya göstermeyerek yeniden mal paylaşım davası açabilir mi? Boşandıktan sonra bu davayı hak edemeyeceği bir süre var mı?' sorusunu yanıtladı.

Konut kredisi faizlerinde indirim yarışı!

Konut kredisi faiz oranlarında indirimler üst üste geliyor. Kamu bankalarının 180 ayda yüzde 0.99 oran sunmasıyla özel bankalar, faizi yüzde 0.98’e, anlaşmalı kredilerde de yüzde 0.78’e kadar düşürdü.

Konutta kredi avantajı!

Konut kredisi faizlerinde indirim yarışı devam ediyor. Kamu bankalarının 180 ayda yüzde 0.99 oran sunmasından sonra gözler özel bankalardaydı. Özel bankalar faizi yüzde 0.98’e, anlaşmalı kredilerde de yüzde 0.78’e kadar indirdi. Ev almanın maliyeti de ucuzladı.

Altı banka yüzde 0.79 faizle konut kredisi kullandırıyor!

Kamu Bankaları, özel bankalar ve katılım bankalarının arasında olduğu altı banka anlaşmalı olduğu konut projeleri için firma katkı payı payı ile beraber tüketiciye %0.79 faiz oranı ile konut kredisi kullandırmaya devam ediyor.

Kemerburgaz Livera Homes'ta fiyatlar 490 bin TL'den başlıyor! 

Fimar Yapı tarafından Kemerburgaz'da hayata geçirilen Livera Homes projesinde fiyatlar 490 bin TL'den başlıyor.Projede anlaşmalı bankalar üzerinden aylık 0,98 vade farkı ile 120 aya kadar konut kredi kullanma fırsatı bulunuyor. 

Kemerburgaz Livera Homes'ta 36 ay 0 faiz avantajı!

Fimar Yapı imzası ile hayata geçirilen Livera Homes projesinde taksitli ödeme fırsatı sunuluyor. Projede anlaşmalı bankalar tarafından aylık 0.98 faiz oranı ile 120 aya kadar konut kredisi kullanılıyor.

Livera Homes'ta 36 aya 0 faiz taksit avantajı!

Fimar Yapı imzası taşıyan Livera Homes projesinde taksitli ödeme fırsatı sunuluyor. Projede anlaşmalı bankalar tarafından aylık 0.98 vade farkı ile 120 aya kadar konut kredisi kullanılabiliyor.

Yılmaz Erdoğan’a 4 milyonluk tadilat faturası!

Belçim Bilgin ile Yılmaz Erdoğan çifti 2006'da başlayan evliliklerini geçen aralık ayında tek celsede anlaşmalı olarak bitirmişti. Oyuncunun tadilat masraflarının 4 milyon TL'ye ulaştığı ve ve faturayı da Yılmaz Erdoğan'ın ortağı olduğu şirketin ödediği ortaya çıktı.

toki anlaşmalı bankalar Haberi

toki anlaşmalı bankalar

TOKİ indirim kampanyasında anlaşmalı bankalar 2015!

TOKİ, borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarının beklediği indirim kampanyasını başlattı. Söz konusu kampanya kapsamında, borçlarını peşin ödeyeceklere yüzde 20 indirim uygulanacak


Yüzde 20'lik indirim kampanyası için başvurular 23 Şubat - 19 Mart 2015 tarihleri arasında yapılabilecek.


Bu tarihten sonra yapılacak borç kapatmalarında söz konusu indirim oranından yararlanılması mümkün olmayacak.


İndirim uygulaması kapsamına alınan projelerdeki konut ve işyeri alıcılarının başvuru tarihi itibarıyla İdareye ödemekle yükümlü oldukları aidat, emlak vergisi gibi herhangi bir borçlarının bulunmaması gerekiyor.


Kampanyadan, satışları 2012 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksiti 2012 yılı sonuna kadar başlamış, geri ödemeleri hâlihazırda devam eden, konut ve işyerleri sahipleri yararlanacak. Vadesi 12 ay ve daha az kalan projeler indirim kampanyasına dâhil edilmedi.


Geçen yıllarda da...