19 / 04 / 2024

TOKİ indirimli konut başvurusu ne zaman başlıyor?

TOKİ indirimli konut başvurusu ne zaman başlıyor?

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik hazırlanan indirim kampanyasının ikincisi yarın başlıyor. 



Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için ikinci indirim kampanyası başlatıyor. Her yıl yapılan indirim kampanyasının ikincisi yarın başlıyor.

Hürriyet'te yer alan habere göre, TOKİ’nin indirimli konut kampanyasından yararlanmak isteyenlerin 21 Eylül-18 Ekim döneminde ilgili bankaya başvuru yapması gerekiyor. Kampanyaya katılmak isteyenlerin son başvuru tarihine kadar başvuru yapması gerekiyor. 

2017 yılı Haziran ayı sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksiti 2017 yılı Haziran ayı sonuna kadar başlamış olan konut ve iş yerleri sahipleri kampanyalı satışlardan faydalanabilecek. Borç bakiyesini kapatamayacak vatandaşlar kalan borç bakiyesinin yüzde 25’inden az olmamak şartıyla yaptıkları ödemelerde, yüzde 24 indirim imkanından yararlanacak. 

İndirim uygulaması kapsamdaki projelerden konut ve iş yeri alıcılarının TOKİ'ye ödemekle yükümlü oldukları aidat, emlak vergisi gibi herhangi bir borcunun bulunmaması gerekiyor.

 

TOKİ indirim kampanyası yarın başlıyor!


Geri Dön