18 / 04 / 2024

TOKİ Isparta'da ne zaman kampanya yapacak!

TOKİ Isparta'da ne zaman kampanya yapacak!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, "18 ilimizde hiç konut sahibi olamamış emeklilerimiz için 14-31 Mart 2016 tarihlerinde, 3 bin 361 konut için ön talep toplanacak" dedi. Turan'ın açıkladığı şehirler arasında İsparta yine yok.




Başbakanlık Toplu Konut idaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, "18 ilimizde hiç konut sahibi olamamış emeklilerimiz için 14-31 Mart 2016 tarihlerinde, 3 bin 361 konut için ön talep toplanacak" dedi. Turan'ın açıkladığı şehirler arasında İsparta yine yok. 


spartalı emekliler, uzun süredir Toplu Konut İdaresinin (TOKİ) şehrimize gelip konut yapmasını bekliyordu. 


TOKİ'nin en yetkili ismi Ergün Turan, önceki gün yaptığı açıklamada TOKİ'nin ucuz konut yapacağı şehirleri açıkladı. 


Ne yazık ki bu sıralama içerisinde İsparta yine yer almıyor. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, emekliye "İkinci Bahar Projesi" kapsamında 18 ilde 3 bin 361 konut satışının gerçekleştirileceği yeni bir kampanyayı müjdeledi. Turan, "Emeklilerimizin yüzünü güldürmek istiyoruz. Geçen yılın sonunda emeklilerimiz için satışa sunduğumuz ve kuralarını çektiğimiz, 17 ilimizde 4.340 konuta yoğun ilgi gösterildi. Ayrıca farklı şehirlerimizde ürettiğimiz projelerimizden emeklilerimiz için yüzde 25 oranında kontenjan uygulamamız devam ediyor." dedi.


TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, "Ülkemizin dört bir yanında, vatandaşlarımızın talep ve beklentilerine yanıt verebilmek için yoğun bir çaba ve çalışma içindeyiz. Ev hanımlarımızdan işçilerimize, meslek örgütlerinden emeklilere, her yaş grubundan tüm kesimleri kucaklayan bir anlayışla konut üretimlerimizi sürdürüyoruz." diye konuştu.  TOKİ  Başkanı Turan, İkinci Bahar Projesi ile ülkemizin farklı şehirlerinde aşamalı olarak hayata geçirilen konut projelerinden konut sahibi olmayan emekliler için yüzde 25 kontenjan ayrıldığını, ayrıca talep örgütlenmesi modeli ile valilikler ve belediyeler üzerinden emeklilerin talepleri alınarak yeni konut projelerinin hayata geçirildiğini ifade etti. Turan, "9-30 Aralık 2015 tarihleri arasında 17 ilde inşa edilecek 4.340 konut için emeklilerimizin ön taleplerini aldık ve akabinde hak sahibi olacakları belirlemek amacıyla kura çekilişlerini gerçekleştirdik. Satışa sunduğumuz bu konutlara emeklilerimizin yoğun ilgisi oldu. Şimdi de 18 ilimizde hiç konut sahibi olamamış emeklilerimiz için 3.361 konut için ön talep toplanacak." diye konuştu. 


Haber Gazetesi





Geri Dön